Тази седмица видяхме намаляването на плана за зелен просперитет на

...
Тази седмица видяхме намаляването на плана за зелен просперитет на
Коментари Харесай

„Лейбъристите, намаляващи зелените разходи, казват на избирателите, че Кийр Стармър има зрял дългосрочен план“

Тази седмица видяхме намаляването на проекта за зелен разцвет на лейбъристите; и до момента в който детайлите за енергиен преход бяха предпазени, финансирането, предопределено за инсталиране на ограничения за енергийна успеваемост в нашите домове, беше понижено.

Като водач в строителната промишленост, който би се възползвал от агресия на този пазар, вие Бих си помислил, че тогава може би ще се разгневя поради изгубената опция да си осигуря част от обещания План за топли домове – в този момент понижен от £6 милиарда годишно до единствено £6,6 милиарда за пет години. Всъщност аз го пояснявам като прагматично решение, взето в лицето на голяма икономическа неустановеност.

Реалността е, че домашното преоборудване е една от най-сложните и трудноразрешими области на политиката, против които би трябвало да се работи в нашата промишленост. Размерът на предизвикването е голям – 11 милиона жилища би трябвало да бъдат осъвременени до 2035 година, в случай че желаеме да реализираме задачите на CCC. Освен това доказателствата демонстрират,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР