Тази седмица ви питаме как предпазвате дома си от горещините.

...
Тази седмица ви питаме как предпазвате дома си от горещините.
Коментари Харесай

ИГРА: Как предпазвате дома си от горещините?

Тази седмица ви питаме по какъв начин предпазвате дома си от горещините. Един от коментиралите читатели ще завоюва книгата " Да се влюбиш в херцог ".

 

С идването на лятото идва и уместния въпрос по какъв начин да запазите дома си ветровит през горещите дни. За мнозина отговорът е напълно просто - с климатик. Наистина той бързо взема решение казуса с високите летни температури и към този момент в съвсем всеки дом се намира подобен. 

 

 

Но има и семейства, където климатикът не е на респект. Все отново това е спомагателен електроуред, който харчи ток. Освен това климатикът може да докара до простуда или разбиране. Поради тези и ред други аргументи мнозина обмислят различни способи да изстудяване през лятото.

 

 Добави изложение

 

Удачно решение е да оборудвате дома си със затъмняващи пердета, щори или пък външни ролетни щори, които да не пропущат слънчева светлина в стаята и да я запазят по-хладка. На доста южни или западни прозорци и балкони пък може да видите тенти, които доста понижават температурата в пространствата вкъщи. 

 

 

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР