Тази седмица Венера се премества в Риби (26.03.), Марс в

...
Тази седмица Венера се премества в Риби (26.03.), Марс в
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп за всички зодии

Тази седмица Венера се реалокира в Риби (26.03.), Марс в Близнаци (31.03.), а Меркурий най-сетне престава да бъде назадничав (28.03.).

През този интервал могат да зародят софтуерни повреди. За доста хора към момента ще бъде мъчно да осъществят някои хрумвания. Възможни са юридически инспекции и кавги в пресата. Много планове, организации и фондове могат да се срутен в същото време. Не е уместно да се подписват контракти, да се вземат значими решения.

Луната през седмицата ще минава през зодиакалните знаци – Стрелец, Козирог и Водолей.

Луната се движи на луфт – да не се подхваща нищо значимо.

25.03.2019 04:25 - 08:07

27.03.2019 04:38 - 16:09

30.03.2019 02:06 - 03:47

Благоприятни дни за подкастряне – 26, 27, 30 март

Овен – Тази седмица ще ви донесе непоклатимост. Слънцето във вашия знак ви зарежда с доста положителна сила и ви придава убеденост. Именно това въздействие ще подсигурява, че всичко, което планирате и предприемате ще бъде сполучливо. Старайте се да завършите започнатите нови планове. Ще постигнете триумфи в професионалните задължения, които би трябвало да бъдат изпълнени за къси периоди. Ще бъдете по-смели и по-убедителни, което сигурно ще ви помогне в бизнес договарянията и като цяло в разрешаването на всевъзможни различия. Стабилността на вашите персонални връзки значително ще зависи от способността да поддържате връзка и да се разбирате с хората. Мнозина ще са заети с секрети любовни каузи или афери. Бъдете деликатни и не се заблуждавайте, че това е нещо дълготрайно.

Благоприятни дни – 25, 26, 30, 31

Неблагоприятни дни – 28, 29

Телец – Тази седмица ще ви даде доста нови благоприятни условия, положително въодушевление и огромно количество сила. Ще съумеете да намерите метод за разрешаване на спорове, проблеми, свързани със фамилията или други. Мнозина ще бъдат заети с секрети проекти, с цел да изпълнят задачите си. Ще сте склонни да харчите повече пари от нормално. Не се опасявайте да мислите малко по-мащабно, тъй като навлизате в интервал, в който можете да постигнете и повече, в сравнение с се надявате. Заемете се със задания, които са елементарно изпълними и не се преуморявайте. Нежелателно е да се вземат прибързани решения за промяна на работата или други промени в кариерата. Благодарение на Венера можете да очаквате постоянни връзки с близките и качествена връзка. Седмицата е удобна за определяне на другарски контакти и основаване на потребни връзки.

Благоприятни дни – 28, 29

Неблагоприятни дни – 30, 31

Близнаци – Тази седмица се чака да бъде забавна. Оставете събитията да следват своя натурален ход. Ако не бързате, събитията могат да стартират да се подреждат във ваша изгода. Ще работите интензивно и старателно, с цел да реализирате своите ползи. Ще привлечете хора, които могат да ви оказват помощ. Останете спокойни, несъразмерната емоционалност пречи на обективното разбиране на обстановката и вземането на значими решения. Планетите ще оказват благотворно въздействие върху шанса и настроението ви като цяло. Засилва се вашето либидо. В персоналния живот пораждат сантиментални благоприятни условия. Някои от вас ще стартират сантиментална връзка или флирт с някой сътрудник или началник от службата.

Благоприятни дни –30, 31

Неблагоприятни дни – 25, 26

Рак – През тази седмица удобното въздействие на планетите ще помогне за развиването на вашите проекти. Слънцето във вашия десети дом ще ви сложи в центъра на вниманието. Може да получите доста похвали и похвали. Хората ще бъдат впечатлени от вас. Каквото и да желаете, в този момент е моментът да го заявите намерено. Някои събития ще се развият прекомерно бързо и това може да ви направи по-емоционални. Практичност и поредност - това са качествата, които ще ви изведат до триумфа. Повярвайте в себе си и не се отхвърляйте от това, което желаете. Ще откриете нови източници на ентусиазъм. Пътуване или всякаква смяна на средата ще ви донесе нови страсти. Някои представители на знака ще се озоват в любовен триъгълник.

Благоприятни дни – 25, 31

Неблагоприятни дни – 27, 28

Лъв – Звездите ще ви дарят с позитивна сила. Тази седмица шанса ще е с вас. Ще съумеете да решите всичките си съществени проблеми. Това е положително време за предприемане на някои инициативи и за нови провокации. Тези, които желаят да преследват фантазиите си, да не стопират да го вършат и да се освободят от страховете си. Избягвайте единствено всевъзможни спорове на всички места, защото ще бъдете по-емоционални и импулсивно ще реагирате. В някои дни силата ви ще отслабне. Трябва да се концентрирайте върху домашните отговорности, да помагате на своите близки в проблемите им. Именно там би трябвало да се фокусирате. Благоприятното въздействие на планетите ще се отрази добре върху сферата на любовта. Мнозина минават през тиха фаза на любовната си връзка. Някои пък ще се опитат да съблазнят човек, който от дълго време ги притегля.

Благоприятни дни – 25, 26

Неблагоприятни дни – 30, 31

Дева – Тази седмица планетите ще оказват помощ в посока увеличение на вашата известност, популярност или завоюване на по-голям престиж с помощта на интелектуалните ви качества. Марс ускорява упоритостите ви. Вие сте решителни и наясно с задачите си, както и по какъв начин да ги постигнете. Няма да извършите нито крачка обратно. Решенията, които ще вземете ще се окажат прекомерно ефикасни. У вас ще се появят нови хрумвания, нови проекти, нови вероятности. Адаптирайте се към сътрудниците си на работното място. Възможно е да се наложи да вършиме някои корекции или промени в работата. Това може да сътвори малко напрежение. Тези, които са свободни би трябвало да задействат повече своя обществен живот, да излизат и да се срещнат с разнообразни хора, да основат нови другарства, да стартират да се занимават с разнообразни неща, да разширят опциите си.

Благоприятни дни –27, 28

Неблагоприятни дни – 25, 26

Везни – Предстои една добра седмица, цялостна с изненади и нови открития. Променливото ви въодушевление ще ви бави при вземането на значими решения и даже ще попречи на напредъка в работата. Търпението и толерантността ще бъдат доста значими. Някои ще бъдат изправени пред нуждата да работят при необикновени условия. По финансовите въпроси би трябвало да се вземат значими решения. Не е неприятно обаче да внимавате за обстановки, които могат да трансформират хода на събитията. Настъпва удобно време за позитивно развиване на вашите взаимоотношения. Планетите ви поучават да внесете повече романтика в тях. Проявявайте по-специално внимание и жестове на угриженост към колегата си, правете откровени похвали, устройте си сантиментално прекарване. Мнозина ще стартират флирт на работното си място.

Благоприятни дни – 25, 26, 30, 31

Неблагоприятни дни – 28, 29

Скорпион – Ще се чувствате заредени с сила и ще изпълнявате работата си по-ефективно. Ще нарасне вашата сензитивност и емоционалност. Трябва да внимавате с импулсивните дейности. Избягвайте спорове с вашите сътрудници. Бъдете по-спокойни и целенасочени. Плановете ви през седмицата могат фрапантно да се трансформират заради условия, независещи от вас. Ще се сблъскате с двойствеността или интригите на някого. Бъдете деликатни при сключването на търговски покупко-продажби или контракти. Ако постигнете открита, откровена и задълбочена връзка с колегата си, ще можете да преодолеете всички проблеми, които срещате тези дни. За мнозина ще има доста буйни и сантиментални срещи, които изцяло ще трансформират прочувствения климат на седмицата.

Благоприятни дни – 28, 29

Неблагоприятни дни – 30, 31

Стрелец – Тази седмица ще бъдете изпълнени с сила, общителни и рисковано настроени. Взаимоотношенията ви ще бъдат отлични. Ако не сте обвързани с непрекъснати връзки, само че някой е привлякъл вниманието ви, пробвайте се да не насилвате събитията. Нека всичко да следва своя натурален темп. Влиянието на Марс ще ви донесе положително въодушевление, ще бъдете по-динамични и чувствени, което ще отвори благоприятни условия да срещнете ново лице. Способността да съблазнявате и завладявате ще се усили доста. Освен това бъдете деликатни, в случай че сте при започване на любовна спекулация, тъй като отсрещната страна може да възприема всичко единствено като флирт или просто да търси само премеждие. Вземайте защитни ограничения.

Благоприятни дни –30, 31

Неблагоприятни дни – 25, 26

Козирог – Седмицата може да бъде доста сполучлива за вас. Дайте най-хубавото от себе си, бъдете изобретателни, с цел да привлечете положителни сили и достижения в работата. Марс ще усили вашата самонадеяност, ще ви даде мощ и ще ви поддържа в дейностите ви. Не са изключени компликации, само че бързо ще се справите с тях. Бъдете изключително деликатни при общуването с сътрудници и сътрудници, при сключване на документи и контракти. Разпределяйте отмерено времето сред работа и отмора. Намирайте време и за удоволствия. Може да се появят някои спорове или различия във връзката ви заради липса на откровеност или някаква неустановеност, която чувствате в връзките. Във връзките, където има проблеми, нещата ще стартират да се променят към по-добро. А тези, които са свободни, ще бъдат изпълнени с романтизъм и ще влязат в ролята на завоеватели повече от всеки път.

Благоприятни дни – 25, 31

Неблагоприятни дни – 27, 28

Водолей – Тази седмица ще бъде малко монотонна в работата ви, може да почувствате, че сте превзети от досада и това може да ви направи малко раздразнителни и не толкоз толерантни към останалите. Избягвайте да попадате в непотребни полемики, старайте се да поддържате добра работна атмосфера. В някои моменти ще би трябвало да действате доста бързо, да вземате верните решения. Ще осъзнаете, че би трябвало да измененията някои свои настройки. Ще имате прелестни благоприятни условия за другарство с другари. Вашите хрумвания или тези на приятелите ви могат да ви вдъхновят взаимно да реализирате някои планове, които биха могли да се окажат ефикасни. Във всеки случай астралното въздействие в тези дни ще бъде позитивно, което ще ви разреши да намерите посоката на положителната връзка и взаимната обич.

Благоприятни дни – 25, 26

Неблагоприятни дни – 30, 31

Риби – През седмицата ще бъдете изпълнени с доста сила, с цел да се справите със смелите и виновни решения. Проблемите ви ще стартират да се вземат решение един по един. Направете си проект, действайте по него и всичко ще бъде наред. Вие ще бъдете като гъба, която поглъщате страстите и вибрациите на хората от околната среда, тъй че е от огромно значение да бъдете в спокойна и хармонична среда. Венера, която влиза във вашия знак ще ви оказва помощ да подобрите персоналния си живот. Ако имате сътрудник, проявете повече деликатност, угриженост и морална поддръжка, което прелестно ще го удиви и ще го предразположи към вас. Ако пък още нямате, пуснете малко сексапил в деяние и прибавете приветлива усмивка, по този начин ще е елементарно да се влюби някой във вас. Имате всички шансове да срещнете нова обич.

Благоприятни дни –27, 28

Неблагоприятни дни – 25, 26
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР