Тази седмица в „Шеф под прикритие“ зрителите ще направят обиколки

...
Тази седмица в „Шеф под прикритие“ зрителите ще направят обиколки
Коментари Харесай

Създател на популярно мобилно приложение влиза в ролята на „Шеф под прикритие“

Тази седмица в „ Шеф под прикритие “ феновете ще създадат обиколки на софийските улици с Христо Чернев, който е основател и изпълнителен шеф на мобилното приложение за повикване на таксита - Taxi me. Заради цифровия темперамент на своя бизнес Христо няма контакт с клиентите и водачите, а получава противоположна връзка единствено от приложението.

Той се впуска в предизвикването, с цел да види от първо лице по какъв начин се развива услугата, която предлага компанията му.



В ден първи Христо взема решение като инцидентен клиент да пусне поръчка за таксиметрова кола през приложението. След няколко отхвърли на чиновници, които се тормозят от съществуването на камери, чието пояснение е снимането на рекламен клип, идва Гери, която работи за компанията от пет години. Тя прелестно изненадва клиента си с чиста и добре поддържана кола и необятна усмивка.

Шефът под прикритие Христо е решен да види бизнеса си от всички гледни точки и позиции, по тази причина във втория ден взема решение да кандидатства за таксиметров водач в личната си компания и да премине нужното образование. Като клиент се включва Тихомир - другият създател на компанията. Той съумява да изнерви ситуацията, само че не и неговия инструктор, който резервира цялостно хладнокръвие.



Третият ден от прикритието на Христо Чернев минава в центъра за обслужване на клиенти, където той още веднъж ще бъде на образование. Там той научава за процесите във компанията си и проучва ситуацията отвън пътя.

Истинско предизвикателство обаче се оказва четвъртия ден, когато шефът още веднъж заема ролята на скришен клиент и се среща със чиновник, получаващ доста ниски оценки и отказващ да кара в пиковите часове. Христо се сблъсква с „ закорявял “ в специалността водач с тридесет годишен стаж и трансформира своите показа за хората от сектора.



Какво ще се случи в този епизод на „ Шеф под прикритие “? Как шефът ще промени мнението си и ще оцени хората, с които работи – гледайте на следващия ден вечер, тъкмо в 22:00 часа по NOVA.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР