Тази седмица в ролята на шеф под прикритие влиза Ненад

...
Тази седмица в ролята на шеф под прикритие влиза Ненад
Коментари Харесай

Взискателен собственик провокира своите служители в „Шеф под прикритие“

Тази седмица в ролята на началник под прикритие влиза Ненад Костадинов , който е сътрудник в строителната компания Daramis България и притежател на компанията за строително-довършителни действия - БГХендиМен. Макар да е поверил бизнеса на брат си – Бобан Якимовски, Ник, както го назовават приятелите, ще одобри предизвикването да влезе под прикритие, с цел да ревизира по какъв начин работи екипът. Всички във компанията знаят, че се снимат в ново предаване със заглавие „ Един ден на майстора “.

Шефът има рожден ден, само че това няма никакво значение, тъй като работата го чака и той отива да чества на строителната площадка, където го чака зидаря Димчо Асенов . Той изненадва Ник, като му споделя, че с изключение на зидар е асистент на свещеника в локалната черква и даже сега учи в Духовната семинарията.

С какво още Димчо респектира шефа и съумя ли да го накара на рождения си ден да се замисли над най-стойностните неща в живота, гледайте в новия епизод на „ Шеф под прикритие “.

Вече убеден в новата си ролята в третия ден от предизвикването, шефът под прикритие открива, че на новия обект го чакат неприятни изненади. Ник ще се учи да шпаклова, а за задачата Венцислав Андреев ще бъде негов наставник. Първоначално шефът не чака работата да го затрудни, само че още с първите няколко опита върху стената се изнервя на себе си и своето неумение да се оправи със задачата. Следват и няколко провокации към Венци, който пробва да резервира успокоение и търпеливо да продължи работата си. Как ще приключи и този ден за Ник и какви ще са уроците за него и бизнеса му този път, ще разберем в предаването.

Георги и Иван са електротехниците, с които Ник ще се запознае на четвъртия ден. Самоуверен в уменията си и решен да ги провокира, той им споделя, че ще се оправи с тяхната работа даже по-добре от тях самите до края на деня. Дали ще успее да ги впечатли в действителност или студът и тежката работа ще го затруднят? Как историята на Георги, който пътува всеки ден от Враца до София и става в три и половина през нощта, с цел да обезпечава децата си, ще промени Ник вечно? Какво още ще се случи в този епизод на „ Шеф под прикритие “? Какво ще осъзнае шефът за своите чиновници, по какъв начин ще ги подлага на критика и по какъв начин ще им помогне да осъществен фантазиите си– гледайте на следващия ден вечер, тъкмо в 22:00 часа по NOVA.

Гледайте „ Шеф под прикритие ” всяка сряда от 22:00 ч. в ефира на NOVA. Всичко за предаването и героите в него следете в, както и на страницата.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР