Тази седмица в рамките на фестивала Юг-югозапад в Остин, Тексас

...
Тази седмица в рамките на фестивала Юг-югозапад в Остин, Тексас
Коментари Харесай

Мария Бакалова играе лесбийка в хоръра Трупове, трупове, трупове

Тази седмица в границите на фестивала " Юг-югозапад " в Остин, Тексас се състоя премиерата на най-новия филм с присъединяване на българската сензация Мария Бакалова. Проектът носи заглавието " Трупове, трупове, трупове " и както е видно от заглавието, принадлежи на хорър жанра.

Българката долетя от Лос Анджелис, където участва на церемонията “Изборът на критиците “. На аления килим Бакалова участва с гръмък тоалет - яркочервен костюм с минипола. На събитието участваха и други звезди от лентата, измежду които са Михала Херолд, Чейс Суи Уондърс, Рейчъл Сенът, Лий Пейс и режисьорката Халина Рейн.

Сюжетът на лентата показва историята на група младежи, употребяващи упойващи субстанции, които вземат решение да си създадат ваучър в отдалечена вила при опасност от приближаващ вихър. Бакалова влиза в ролята на лесбийката Бий, която се пробва да се впише в приятелския кръг на обичаната си. Замаяни от опиатите, младежите вземат решение да стартират рисковата игра на " трупове ". Всичко за играчите се обърква обаче, когато сюжетът на играта се оказва прекомерно действителен.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР