Тази седмица в "Пътят на честта" по NOVA зрителите ще

...
Тази седмица в "Пътят на честта" по NOVA зрителите ще
Коментари Харесай

Прекрачени граници и несподелена любов предстоят в Пътят на честта

Тази седмица в "Пътят на достойнството " по NOVA феновете ще станат очевидци на няколко случая на несподелена обич.

Трима от героите ще прекрачат границата на другарството и професионализма и ще разкрият възприятията си. И тримата обаче не са решили трезво обстановката и ще бъдат отхвърлени от избраниците си, което съвсем ще докара до съдбовен край за влюбените.

В Царево събитията също няма да останат незабелязани от почитателите на сериала. Бонка и Начо ще изоставен града за ден, криейки един от различен същинските аргументи за отсъствието си. През това време Симона и Димитър ще имат следващия спор, който ще сложи Симона в обстановка, в която доста дами ще се припознаят. Този спор е и следващият образец за това, че сюжетните линии на „ Пътят на достойнството “ преглеждат обществено значими въпроси и настоящи тематики, които всекидневно вълнуват обществото и към които малко на брой могат да останат безпристрастни.

Тази седмица феновете ще схванат в елементи по какъв начин е потръгнал бизнеса на семейство Станкови и Киро Християнина в средата на 90-те години на предишния век. Историите за прехода, художествено разказани в сериала, и следствията от него звучат толкоз правдоподобно, че намират отражение в настоящата престъпната хроника. Интересни случки от предишното ще си спомнят Калоян, Мария и Киро. При Калоян тези истории са оставили ужасяващ спомен, който е бил основополагащ за решението му в никакъв случай повече да не се занимава с незаконна активност, без значение под каква форма е тя.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР