Тази седмица в Пътят на честта от понеделник до четвъртък

...
Тази седмица в Пътят на честта от понеделник до четвъртък
Коментари Харесай

Семейство Станкови се изправят очи в очи с миналото в „Пътят на честта“

Тази седмица в " Пътят на достойнството " от понеделник до четвъртък от 22 часа по NOVA феновете ще станат очевидци на първия повратен миг за семейство Станкови в сериала до момента - срещата им с Киро Християнина . От неприятната изненада ще стане ясно по какъв начин е почнал общият бизнес на Мария, Киро и Симеон преди години, по време на прехода. Въпреки създалата се обстановка Калоян няма да изневери на полезностите и вижданията си и ще продължи да държи на това бизнесът да върви по разпоредбите и да бъдат спазвани всички закони.
 Пътят на достойнството NOVA
Историите от прехода - контрабандата на цигари, подземния свят, елементарно изкараните пари с незаконни действия, хазарта, само че и най-много спънките, по пътя към желанието и битката за прекосяването на сивия бизнес в законен са заложени като едни от главните тематики в сериала. " В България чистите стартове на огромни капитали са митология, на която никой не има вяра. В " Пътят на достойнството демонстрираме един от разновидностите, по които са се генерирали. И за жалост децата заплащат за компромисите на родителите си. Сивият бизнес се легитимира от ден на ден, само че колкото и време да мине, предишното постоянно застига родители и деца по един или различен метод. " показа сценаристът на сериала Милена Фучеджиева.
 Пътят на достойнството NOVA
Зрителите пред дребния екран ще видят и първата близка среща сред Калоян и Кера , която на драго сърце ще одобри втора работа, директно обвързвана с неговото семейство. Чрез техните облици основателите на сериала обръщат вниманието на публиката към още една от наболелите тематики в нашето общество - развъждането на деца от един родител. Как ще се оправят Кера и Калоян с това - не пропускайте да следите от понеделник до четвъртък, 22 часа, единствено по NOVA!

Всичко за сериала и неговите герои следете на страницата на, както и във.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР