Тази седмица в новия епизод на сериала Мен не ме

...
Тази седмица в новия епизод на сериала Мен не ме
Коментари Харесай

Официално предложение за брак и подарък-изненада в “Мен не ме мислете

Тази седмица в новия епизод на сериала " Мен не ме мислете " връзките сред Яна (Весела Бабинова) и Мартин (Рушен Видинлиев) няма да вървят без спънки, до момента в който пък при другата двойка - Силвия (Елена Замяркова) и Христо (Иван Юруков) се задава публично предложение за брак.
 “Мен не ме мислете ”, Весела Бабинова, Рушен Видинлиев и какво да чакаме от третия епизод на сериала
Серия от непредвидени обстановки в “Мен не ме мислете ”

Какво ще сплоти Яна, Христо и Мартин

Главните виновници за обтегнатите връзки сред Яна и Мартин са родителите на Яна (в функциите Кръстьо Лафазанов и Таня Шахова), които няма да се откажат елементарно от желанието си да се месят в живота на щерка си. По своя самодейност те даже ще се забъркат в ремонта на жилището на двойката, с което ще дадат безспорен провал на ремонта. В цялата какафония Яна и Мартин ще се срещнат на улицата, само че вместо да се схванат и да изгладят връзките си, още веднъж ще стигнат до различия.

В адвокатската адвокатска фирма пък ще дойде огромен пакет, който ще се окаже, че в действителност е подарък за Пламен. След като стане ясно какво съдържа той, всички ще останат сюрпризирани.
 Снимка 613459

Христо ще показа на Мартин, че е получил солидно обезщетение от Полина, а Мартин ще го посъветва да заведе Силвия на сантиментално пътешестване.

Яна ще срещне " инцидентно " майка си Соня, която ще продължи да ѝ дава нежелани препоръки. Двете ще седнат на кафе, само че Яна толкова много ще се раздразни, че ще си тръгне демонстративно.
 Снимка 613458

Междувременно Силвия ще бъде откровена пред Виктор. Тя ще му показа, че към момента не е дала отговор на предлагането за брак на Христо, както и разочарованието си, че даже не е имало пръстен. В същото време обаче Христо ще се е впуснал в задачата да избере пръстен. Но не самичък, а благодарение на Ирена. Той ще се приготви за сантиментална среща със Силвия, на която да ѝ подари пръстена. Изненадващ процес на срещата обаче ще накара Христо да се замисли, защото Силвия ще му разкрие истина.
 Снимка 613460

 “Мен не ме мислете “, Весела Бабинова, Рушен Видинлиев и какво да чакаме от втория епизод на сериала
Неочаквано затруднение пред Яна и Мартин в “Мен не ме мислете “

Как ще се развият връзките сред Яна и Паолина

Какво ще бъде признанието ѝ, ще разберем в петък, от 21 ч. по bTV
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР