Тази седмица в „Черешката на тортата“ Роксана и Марина ще

...
Тази седмица в „Черешката на тортата“ Роксана и Марина ще
Коментари Харесай

Пазаруване с оркестър, сълзи, бурни емоции и забавление в „Черешката на тортата“

Тази седмица в „ Черешката на тортата “ Роксана и Марина ще създадат персонални откровения и ще покажат съкровени моменти от животите си. Зрителите ще видят за първи приятелката на Джино в ефир, а с изключение на доста развлечение ще станем очевидци и на сълзи в очите на Орлин, Джино и Ева. Попфолк звездата Роксана ще изпита усложнения с приборите и освен ще разбере какво е авокадо, само че и ще го подготви.

Седмицата стартира под музикални ритми, тъй като първият хазаин е попфолк певицата Роксана. Докато пазари, тя провокира същински възторг с бригада от 10 души духов оркестър и събира навалица от фенове на Женския пазар. Въпреки положителните ѝ кулинарни умения, задачата на началник Манчев се оказва същинско предизвикателство за певицата, която за първи път вижда авокадо. При идването на гостите домакинята бързо съумява да разтопи ледовете, като им споделя за своя генезис и доста персонални истории от живота си.



Втора на кулинарния подиум излиза Мис България 2015 – Марина Войкова. Мястото на деяние е артистичният ѝ дом, където благодарение на брачна половинка си подготвя зашеметяващо меню. Красивата стопанка споделя по какъв начин тъкмо е получила предложение за брак и за най-прекрасния миг в живота ѝ – когато става майка. При поднасянето на няколко ястия с ядливи цветя гостите са озадачени и се съмняват дали това не е смешка. Роксана даже отхвърля да ги опита.



В сряда женската публика няма да отлепя взор от тв приемника, тъй като основно настоящо лице е чаровният артист и артист Орлин Павлов. Той готви благодарение на своята нежна половинка – Диди, само че част от ястията взема решение да подготви самичък пред гостите. Наличието на няколко комплекта принадлежности на масата обърква Роксана, а Джино подтиква домакина да опише повече за запознанството му с обичаната жена. Вечерта носи непредвидени страсти на Орлин, който се озовава в същинска битка с приготвянето на талиатели и приключение с другояче истинския десерт - сладолед от авокадо.



Кулинарната конкуренция продължава в дома на красивата синоптичка Ева Кикерезова. Приготовлението стартира със сълзи, тъй като ситото на баба ѝ провокира мемоари у нея. Докато готви, Ева споделя за сложната раздялата с някогашния ѝ мъж и по какъв начин е станала синоптик. Още с идването на гостите стартира шумна забава – Роксана изнася концерт, съпроводен с мятане на салфетки. Вечерята продължава с трогателна изненада, която просълзява Орлин, а на финала Джино съумява да стъписа цялата компания.



Последният ден от седмицата в кухнята се вихри Джино Бианкалана. Той демонстрира за първи път своята другарка – Кристиана, която му оказва помощ в извършването на покупки, само че самичък подготвя амбициозно 5-степенно меню. Вечерята стартира с ретро видоизменение и фотосесия на компанията и продължава в неговия дом,
където останалите му спретват „ солена “ смешка. Въпреки положителното въодушевление ще забележим сълзи в очите на Джино, а по-късно домакинът дава специфични кулинарни грамоти на всички от компанията.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР