Тази седмица в „Менделсон” баскетболният национал Павлин Иванов и съпругата

...
Тази седмица в „Менделсон” баскетболният национал Павлин Иванов и съпругата
Коментари Харесай

„Менделсон”: Любовната история на баскетболиста Павлин Иванов и половинката му Рената

Тази седмица в „ Менделсон” баскетболният национал Павлин Иванов и брачната половинка му Рената отварят сърцата си за нас.

Павлин Иванов е измежду младите баскетболни очаквания у нас, а красивата му половинка е наричана още българската Ирина Шейк. Любовта на Павлин и модела Рената е роман за двама млади, които се борят с провокациите, пред които са сложени, по този начин както множеството млади български фамилии.

Любовта им стартира в баскетболната зала.

Снимка: btvnovinite.bg

„ Аз през цялото време го усещах това. Имам щерка, към този момент на два месеца, което е супер и неповторимо чувство”, разкрива Павлин.

Рената признава, че първоначално ѝ е било мъчно, защото той е състезател, а тя в никакъв случай не е била професионален състезател – да вземем за пример да го схваща, че след мач не му се приказва и не желае се прави нищо. „ И в този момент го разбирам доста по-лесно, само че първоначално беше трудно”, споделя тя.

„ Играя в Балкан-Ботевград. До 19-годишен бях Италия, след това отидох в Будучност –черногорски тим. Така се случиха нещата, че имах отново травма, промяна на треньори и трябваше да се върна в България. След това тя направи много взаимни отстъпки, тъй като аз бях в Италия тогава и тя пътуваше, безусловно за 3-4 дни и се връщаше. До Италия беше добре, тъй като беше със аероплан, само че след това в Черна Гора пътуваше 24 часа с рейс и се е случвало да остане единствено за 2-3 дни. Тя е крепяла връзката”, признава Павлин.

Снимка: btvnovinite.bg

„ Преди мач той е малко по-особен. Не си приказваме доста. Иска да остане уединено със себе си и аз си го оставям”, акцентира Рената.

„ Когато знам, че ще имам мач изисквам от нея най-малко 30 минути преди мача да си стои на мястото и тя се справя”, добавя баскетболистът.

Рената и Павлин прекарват 7 сложни години. Тя оставя кариерата си на модел, с цел да посвети времето си на Павлин и бъдещето ѝ семейство. А той я подарява със непоклатимост и успокоение. Не след дълго ѝ предлага брак в пещера.

Снимка: btvnovinite.bg

„ Бяхме единствено двамата. Знае, че аз като цяло не обичам такива персонални неща да се случват пред други хора. Бяхме покрай Правец, в пещерата Божиите очи. Беше доста смешно, тъй като по откогато сме дружно, когато са ни питали за брак или за годеж, той постоянно, даже пред хората е казвал: „ Представяш ли си в този момент да ти предложа?” и даже е тръгвал да прави придвижването, все едно да вади пръстен и да кляка. Бяхме в пещерата, аз снимах и той ми споделя: „ Представяш ли си в този момент тук да ти предложа?”. И аз дори не се обръщам и тогава той ме хвана и извади пръстена”, спомня си Рената.

Снимка: btvnovinite.bg

Големият брачен ден минава бурно. За сватбения танц той е с патерици, а тя – бременна. „ Не бяхме сигурни, че ще съм бременна, нито пък чакахме, че той ще е с патерици, въобще че ще има интервенция. Бяхме запазили от август месец предната година и към този момент бяхме раздали предложения. Беше супер, разчитахме доста на приятелите си, че те ще създадат купона и по този начин се случи”, споделя Рената.

Любовта им се има име – Виктория.

„ Понеже беше планувана бременността, нашата лекарка ни беше споделила по кое време да си направя кръвен тест и отидохме в болничното заведение и аз си направих кръвен тест. Лекарката излезе и ни сподели: „ А, ти си бременна”. Не можахме доста да реагираме тогава, само че беше доста хубаво”, споделя Рената.

„ Виктория по-скоро ми оказва помощ, в сравнение с да ми пречи. Дори и нещо да съм сърдит на подготовка или на мач, като се прибера при нея и Рената, всичко към този момент ми е минало и се зареждам позитивно”, безапелационен е бащата.

„ Тя е много виновна, на мен това доста ми харесва. Аз чаках да е добра майка, само че тя е в действителност неповторима майка. Постоянно се грижи и я виждам в друга светлина. Радвам се, че тя е майка на моето дете”, добавя той.

Откакто са родители, животът им е напълно отдаден на това щерка им да пораства щастлива. Всички пътувания към този момент се възнамеряват за трима. Свободното си време обичат да прекарват в разходки в парка или на тенис корта в двубой един против различен.

„ Някои момиченца си показват по какъв начин ще се оженят, какъв ще е мъжът до тях, Аз не съм била по този начин, само че когато го срещнах, започнах да си представям всичко с него, какво семейство желая, каква рокля, да имаме деца. Нашата любовна история е най-важното нещо в живота ми”, акцентира Рената.

„ Аз съм признателен, че тя е дамата в моя живот и се надявам дълги години да сме дружно и да се радваме на най-малко три деца и всичко да ни се подреди както трябва”, пожелава си Павлин.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР