Тази седмица в Лос Анджелис полицията преследва мъж в матово

...
Тази седмица в Лос Анджелис полицията преследва мъж в матово
Коментари Харесай

Преследван от полицията спира да зарежда

Тази седмица в Лос Анджелис полицията преследва мъж в матово черно Audi A4, който бе обвинен за кражба от магазин Home Depot. Подробности за случая бяха предоставени от NBC, а ето какво се оказа.

Шофьорът на Audi-то превишил ограничаването на скоростта и се държал доста нападателно на пътя. Затова в един миг полицията взема решение да изостави преследването с патрулни коли, с цел да не предизвика обвинения и да не заплашва други хора - и продължава да го следи от въздуха.

Виждайки, че полицейските коли са останали надалеч обратно, водачът спрял на бензиностанция, с цел да зареди колата си. Мъжът влиза в бензиностанцията небрежно и хвърля 10 $ на плота, с цел да заплати за бензина.

Този миг, сниман на видео, беше оповестен в Twitter. Отбелязва се, че преди този момент обвиненият в кражба към този момент е спирал на друга бензиностанция, където е изискал от чиновниците ѝ да заредят колата без пари. Но този опит се провалил.

Въпреки обстоятелството, че водачът съумява да зареди колата и да продължи да кара, полицията продължава да го следи. В резултат на това мъжът е арестуван, когато се пробва да се скрие в под земята паркинг.

WATCH LIVE: Only in LA. The driver in a police pursuit manages to stop at a gas station and fill up, apparently getting the cash discount, too.
— NBC Los Angeles (@NBCLA)
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР