Тази седмица в Кошмари в кухнята“ шеф Манчев се заема

...
Тази седмица в Кошмари в кухнята“ шеф Манчев се заема
Коментари Харесай

Безхаберие в кухнята предизвиква яростта на шеф Манчев в „Кошмари в кухнята“

Тази седмица в „ Кошмари в кухнята “ началник Манчев се заема със съществено предизвикателство в кухнята на заведение за бързо хранене . Възможно ли е ресторант с огромен оборот да работи на загуба - вижте в.

Гостилница „ Йорк “ отваря порти преди 4 години в гр. Бургас . Това е заведение за бързо хранене, което предлага обичайни български ястия и обслужва над 150 души всекидневно.

Собственикът – Добромира, има опит като счетоводител, само че счетоводните сметки в края на натоварения работен ден не излизат. Със задачата да откри повода заведението да работи на загуба се заема началник Иван Манчев.

Инспекцията на кулинарния виртуоз в кухнята открива, че гостилницата предлага богато обичайно меню, само че по време на работния развой царува цялостен безпорядък . Ограничената кухненска посуда и хигиената на работното място са единствено част от казуса. Сложната система за приемане на поръчки без компютър води до неточности, поръчките се бавят и клиентите се оплакват, че храната стига до тях с повече от час забавяне. В резултат - оборот има, само че заплащане - не.

За да помогне на гостилница „ Йорк “ да проработи на цялостни обороти, началник Манчев изготвя избавителен проект. Има ли бъдеще заведението - разберете в.-->

Ако желаете началник Манчев да помогне и на Вас, запишете се за присъединяване в новия сезон на „ Кошмари в кухнята ” на имейл: [email protected]

За настоящи вести следетена предаването, както и канала на във Vbox7.com.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР