Тази седмица в Кошмари в кухнята“ шеф Манчев остава гладен

...
Тази седмица в Кошмари в кухнята“ шеф Манчев остава гладен
Коментари Харесай

Шеф Манчев на ръба на нервна криза в последния за сезона епизод на „Кошмари в кухнята“

Тази седмица в „ Кошмари в кухнята “ началник Манчев остава гладен и с рисково опънати нерви. Каква е рецептата за ужасяващи „ Кошмари в кухнята “, която вбесява гуруто, проследете в последния за сезона епизод на предаването този четвъртък от 21.00 ч. по NOVA.

Ресторант и дюнер „ Тауър “ се намира в Пловдив. Собственици са фамилията Павел, Боян и тяхната майка - Таня. Бизнесът им стартира с желанието на Боян да отвори своя лична дюнерджийница, тъй като към този момент е натрупал петгодишен опит в правенето на дюнери. Помещението, което намира, се отдава чартърен дружно с ресторант в същата кооперация и по този начин съвсем на смешка фамилията се заема и с двата обекта. Въпреки че тримата нямат знания и опит в ресторантьорския бизнес, движат всичко сами - Павел е сервитьор и барман, Боян прави дюнери и оказва помощ в готвенето, а майка им е готвач. Само след половин година ръководство към този момент им се постанова да потърсят помощ от „ Кошмари в кухнята “. Ще устоят ли нервите на началник Манчев при кошмарната обстановка, която заварва?

Още с идването си кулинарният виртуоз вижда първия проблем – няма табела на нито един от двата обекта. Обичайната дегустация на част от менюто е трагикомична. При влизането в кухнята началник Манчев е разгневен от злополуката, която вижда. Хигиената е под всякаква рецензия, съоръжение съвсем няма, а посудата се състои от тенджера, два тигана, няколко рендета и една бъркалка. При поръчки от единствено три маси едновременно в кухнята настъпва цялостен безпорядък и клиентите се оплакват. Кулинарното гуро е на път да се откаже и да си тръгне, само че овладява нервите си и взема решение да сложи ултиматум на притежателите, който би трябвало да изпълнят, с цел да продължи предаването.

Ще успее ли фамилията да се оправи със дилемите, които началник Манчев им слага, с цел да продължи предаването, вижте в последния за сезона извънредно прочувствен епизод на “Кошмари в кухнята ” – този четвъртък от 21.00 ч. единствено по NOVA. /dariknews.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР