Тази седмица в Къщата на ВИП Брадър“ се разрази тих

...
Тази седмица в Къщата на ВИП Брадър“ се разрази тих
Коментари Харесай

Гала: Стефан ми каза, че ако забременея, ще...



Тази седмица в Къщата на „ ВИП Брадър “ се развихри спокоен скандал сред водещата Мира Добрева и половинката на Гала — Стефан.

Добрева съобщи, че Стефан бил сложил ултиматум на Гала, преди да имат връзка, че не желае брак и не желае да имат деца. Това от своя страна изкара отвън нерви Гала и тя реши да направи сензационна интимна изповед в предаването си „ На кафе “.

„ Със Стефан сме дружно от 13 години. Такава дивотия да ми каже, че не желае никакви деца и никакъв брак, в никакъв случай не се е случвало. Аз не съм жена, която ще влезе във връзка, в която са ѝ сложени ултиматуми “, съобщи водещата, piwe обстоятелства.бг.

„ И двамата не сме желали брак. Ако някой ден това се случи той ще е единствено църковен “, разясни още Гала.

Относно появяването на деца тя сподели: „ Стефан е превъзходен татко. Аз не познавам толкоз добър татко като него. "

" Ние имаме две деца — неговата щерка Никол и моята Мари. Той е благополучен, че децата ни са пораснали. Стефан не е от хората, който се умиляват от дребни дечица “, разкри водещата.

Все отново Гала призна нещо доста персонално: „ Във времето аз в действителност съм желала деца. Но в никакъв случай не сме си го поставяли за наложителна цел “.

„ Стефан ми сподели, че в случай че забременея ще гледаме това дете на любовта “, призна още водещата на Нова телевизия.

Гала не спря до тук с персоналните изповеди. „ Никога не сме правили опити да забременея. Лъжа е и че съм правила ин витро опити “, отсече тя.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР