Тази седмица в България пристина един голям и много мощен

...
Тази седмица в България пристина един голям и много мощен
Коментари Харесай

Maserati Levante Trofeo: един свръх SUV пристигна в България

Тази седмица в България пристина един огромен и доста мощен SUV - Maserati Levante Trofeo. Със особено събитие, на което водещ беше професионалният тест водач на Maserati - Марчело Пулизи, Levante Trofeo се срещна с българската аудитория, демонстрирайки италиански състезателен дух и застрашителен тон. Моделът, прочут още като " най-мощния Levante в историята на Maserati ", е с внушително съответствие сред тегло и мощ - 3.7 кг/кс. Ускорението от 0 до 100 км/ч се случва за 4.1 секунди, а оптималната му скорост е 299 км/ч. Тази мощ идва от 3.8-литровия V8 Twin Turbo мотор с 156 кс/л., 580 кс при 6250 Нм въртящ миг, а новият режим Corsa с Launch Control единствено усилва удоволствието.

Лимитираната серия на Levante Trofeo, която ще бъде създадена единствено в 100 броя за целия свят, съумя да изпъкне освен с към този момент познатите ни стилни извивки и лимитиран непрозрачен цвят, само че и да впечатли десетките събрали се посетители със своя извънреден мощен тон и чувство. Цената на автомобила е една от най-хубавите в тези клас и сегмент – 185 000 евро.  Сърцето на Levante Trofeo идва непосредствено от фабриакта на Ferrari в Маранело, където се раждат и болидите на Scuderia Ferrari за Формула 1. Задвижването на четирите колела е общоприетоо, а мощността се предава към тях с помощта на потвърдената осем степенна кутия на ZF.

Влезлият с цялостна мощ в непрекъснато растящия SUV сегмент на международния пазар, Levante почтено се бори за сериозен дял от продажбите на премиум кросоувърите. Моделът е основан, с цел да комбинира изключителното пътно държание, особено за всеки модел на Maserati, даже и при настилки с ниско сцепление.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР