Тази седмица технологичният лидер Apple представи новите модели iPhone заедно

...
Тази седмица технологичният лидер Apple представи новите модели iPhone заедно
Коментари Харесай

Новите модели на iPhone ще бъдат значително по-скъпи на пазарите извън САЩ

Тази седмица софтуерният водач Apple показа новите модели iPhone дружно с нова версия на умния часовник Apple Watch. На пазара следва да се появят iPhone Xs, Xs Max и XR.

От тях най-скъп е моделът Max с 512GB памет. В Щатите той ще се продава на надалеч по-висока цена от миналогодишния X - за 1449 $. Все отново обаче тази сума е доста по-ниска в съпоставяне със цената на модела на другите огромни пазари отвън Щатите.

 iPhone Xs, Xs Max и Xr - какво сподели Apple довечера
iPhone Xs, Xs Max и Xr - какво сподели Apple довечера

Колко костват новите модели и какво ново може да прави Apple Watch?

Според калкулации на онлайн платформата за статистически проучвания Statista най-висока ще бъде неговата цена в Германия. Ако се одобри, че цената на iPhone Xs Max е главната и е взета като 100%, то в най-голямата стопанска система в Европа тя ще бъде в границите на 132%.

Значително по-скъп ще бъде смарфонът и във Англия - 130%. Най-близко до цената в Съединени американски щати е тази в Япония - 102 на 100.

За трите модела съотношението ще бъда съвсем същото, демонстрират данните на Statista. Изчисленията са правени за версиите на смарт телефоните с 256GB памет.

 Infographic: New iPhones Will Be Far More Expensive Outside The U.S. | Statista You will find more infographics at Statista
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР