Тази седмица сякаш всички изпълнители са се наговорили да пускат

...
Тази седмица сякаш всички изпълнители са се наговорили да пускат
Коментари Харесай

5 нови песни от седмицата

Тази седмица като че ли всички реализатори са се наговорили да пускат нови части, с цел да затруднят селекцията ни от пет нови песни от седмицата. Понеже правото на избор е в нашите ръце, ще подберем тези, които считаме, че заслужават внимание и персонално на нас ни направиха усещане.

Започваме (естествено!) с новината на седмицата - Кралицата на попа Мадона пусна нова ария с присъединяване на колумбийския реализатор Малума . Завръщането ѝ обаче не беше изключително паметно (поне съгласно нас), тъй като го направи не просто с пачанга, а с кофти пачанга. Кой каквото желае да приказва, само че песента " Medellin " несъмнено не е измежду най-хубавото от творчеството ѝ.
 Мадона, Малума,
Мадона и Малума в ненадейно интимна композиция

Кралицата на попа се завърна

Да си признаем, чакахме повече освен от нея, че даже и от Малума, на който нормално са присъщи мелодичните и танцувални регетон части, каквото е последното му " La Respuesta " с Беки Джи, само че... уви!

Продължаваме към още едно музикално великолепие, Долорес О`Риордан, която за жалост към този момент не е измежду нас.

Трийсет години след основаването си в Лимърик, The Cranberries са на път да издадат своя осми и финален студиен албум " In The End ". Създаването му стартира още през май 2017 година, когато групата е на турне. До зимата на същата година Долорес и Ноел Хогън написват и вършат демо версии на 11 песни. Албумът е прощаване на бандата с почитателите, както и отдаване на респект към паметта на Долорес О`Риордан. Да чуем и първото парче от него - " In The End " .

Сега наостряме уши към една наша доста обичана тайфа. Hollywood Vampires - супергрупата на Алис Купър, Джо Пери и Джони Деп , пусна новия си сингъл " Who " s Laughing Now " , част от идния им албум Rise. Него чакаме на 21 юни.

За разлика от дебюта им през 2015 година, формиран съвсем напълно от кавъри, новият албум на Hollywood Vampires ще бъде най-вече с авторски песни.

Крис Браун също пусна ново парче. " Wobble Up " е с присъединяване на Ники Минаж и Джи Изи .

Преди седмици Браун зарадва почитателите си и с появяването на песента " Back to Love ". Очаква се и двете да намерят място в новия девети студиен албум на изпълнителя.

Българската музикална сцена също има какво да предложи тази седмица. То не беше Dim4ou, който ни изяснява какъв брой е " Pros` ", не беше Мила Роберт с " WTF ", изливаща възмущението си за ремонтите на столичния бул. " Граф Игнатиев ", или пък Криско, който (според нас) в действителност счупи " тъпомера " с новата си ария " Незаменим ".

Но над всичко това несъмнено изпъква " Lo6 Navik " на Прея . Парчето е част от огромната изненада, която певицата готви за публиката - дълго чакания дебютен албум.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР