Тази седмица стартира волейболната Суперлига при мъжете, а най-интересните срещи

...
Тази седмица стартира волейболната Суперлига при мъжете, а най-интересните срещи
Коментари Харесай

Новият сезон във волейболната Суперлига започва

Тази седмица започва волейболната Суперлига при мъжете, а най-интересните срещи ще бъдат предавани непосредствено в ефира на спортните канали на DIEMA XTRA и онлайн в платформата PLAY DIEMA XTRA (с абонамент или като обособени събития). В ефира на DIEMA SPORT 2 феновете ще могат да гледат и обзорното предаване „ Златният гейм”, отдадено на шампионата.

Първият завладяващ дуел от Суперлигата е на 19 октомври, петък. Сребърният медалист от шампионата и шампионата за Купата на България от последния сезон Монтана ще търси успеха над съществено подсиления Хебър в зала „ Васил Левски “ в Пазарджик. Мачът е от 18:30 ч. и ще бъде излъчен онлайн в ефира на DIEMA SPORT 2. По същия канал на 22 октомври откриващият кръг ще бъде приключен с дуел сред новака Дунав и Левски, а началният час още веднъж е 18:30. На 26 октомври пък феновете ще могат да проследят развръзката в конфликта сред Добруджа и финалиста от плейофната серия ЦСКА.

Актуални вести, експертни мнения и преглед за срещите от волейболната Суперлига предлага на феновете предаването „ Златният гейм”, отдадено на българския волейбол. Спортните почитатели могат да го гледат всеки вторник в 20:00 ч. в DIEMA SPORT 2.

Не пропускайте старта на Суперлигата онлайн в спортните канали на DIEMA XTRA, както и онлайн в платформата PLAY DIEMA XTRA.
СПОРТ Левски и Лудогорец на шампионски кантар Алкохол, опиати или затвор Определиха рефера на дербито Лудогорец – Левски
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР