Тази седмица стана ясно, че полицията е арестувала погребален агент,

...
Тази седмица стана ясно, че полицията е арестувала погребален агент,
Коментари Харесай

Колега на погребалният агент с уж кремираните хора смята, че той и преди вършел нередности

Тази седмица стана ясно, че полицията е арестувала траурен сътрудник , който е заровил евентуално над 50 души, като вместо да бъдат кремирани. Ужасяваща история с адрес България. Мъжът е задържан на мястото на престъплението, открити са 7 тела, близки на сякаш кремираните хора са безусловно в потрес от разкритията. Според погребалния агент Георги Борисов заради случая хората стартират да имат подозрения и да желаят информации за кремации.

Той призна, че познава задържания. " Ползвали сме услугите на една и съща хладилна камера за предпазване на покойници. Беше изпъден оттова, тъй като бавеше ритуалите. Създаваше чувство за неправда и престъпни действия, а с цел да не бъдат въвлечени стопаните на камерите, те го гонеха ", описа той. И добави, че всеки у нас може да стане траурен сътрудник , без да има нужната подготовка.

Според него инспекцията за кремация е елементарно налична, предава Народоосвободителна въстаническа армия. " Всеки може да се обади в крематориума, да каже имената и ЕГН-то на собствен непосредствен и да ревизира дали е осъществена кремация. Има още два крематориума - в Пловдив и Варна, тъй че в случай че го няма в София, може да е регистриран там ", предизвести Борисов. По думите му след всяка кремация се издава уверение с щемпел, само че то се изисква в допълнение, а само урната се дава на опечалените.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР