Тази седмица Sony Pictures Television заедно с продуцентската фирма Hivemind

...
Тази седмица Sony Pictures Television заедно с продуцентската фирма Hivemind
Коментари Харесай

Sony ще снима сериал по Final Fantasy XIV

Тази седмица Sony Pictures Television дружно с продуцентската компания Hivemind Entertainment (отговорна за акомодацията The Witcher на Netflix и The Expanse на Amazon) оповестиха тържествено, че стартират колаборация. Тяхната цел е да снимат дружно ефирен сериал, въодушевен от сюжета от онлайн съставния елемент на Final Fantasy XIV .

Сериите ще бъдат насочени към нова истинска история на Еорзеа, светът на Final Fantasy XIV. Все още нямаме доста елементи към сюжета, само че съгласно изказване на фирмите той ще изследва „конфликтът сред магията и технологията в търсенето на мир на земята“. Проектът е към момента на доста ранен стадий – пишат се интензивно първите сюжети. Това значи, че е рано да узнаем кои артисти ще вземат участие или да забележим някакви ранни фрагменти. Не се знае и къде ще се излъчва сериалът, дали ще е наличен в стрийминг мрежите (като Netflix) и по кое време се чака да излезе.

Джейсън Браун от Hivemind показа: „Телевизията е идеална за проучването на несравнимата дълбочина, комплексните тематики и въображението, с което е основана Final Fantasy поредицата с всичките си забавни герои. Работим интензивно, с цел да обединим актьори от всяко кътче на света, които желаят да уважат завета на франчайза и милионите му фенове…“

Тъй като холивудските студия рядко имат положително отношение към акомодациите за видеоигри, към момента има възможност този план да бъде преустановен. Като се има поради напредъка му, допустимо е да забележим първи филмов откъс чак идната година.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР