Тази седмица ще видим общо четири ATP и WTA турнира.

...
Тази седмица ще видим общо четири ATP и WTA турнира.
Коментари Харесай

Начало на турнирите в Сан Диего, Мец, Токио и Сеул: Коментирайте днешните мачове


Тази седмица ще забележим общо четири ATP и WTA шампионата. Сред тях с максимален интерес ще следим WTA 500 конкуренцията в Токио, където Изабелла Шиникова ще се изправи против някогашната лидерка в ранглистата и сегашна №20 Каролина Плишкова. Това обаче ще се случи на следващия ден, а през днешния ден Петра Мартич и Рина Сайго ще дефинират евентуалната съперничка на втората ни ракета на осминафинала.

Пълната стратегия можете да видите ТУК

На другия женски шампионат тази седмица – WTA 250 в Сеул, ще забележим Ема Радукану, Йелена Остапенко, Екатерина Александрова и Магда Линет, която през вчерашния ден игра край в Ченай. По-рано през днешния ден четвъртата сложена Лин Жу се класира за осминафинала след 6-3, 6-4 над Су Жьон Жанг.

Пълната стратегия можете да видите ТУК

Междувременно днешната стратегия на ATP 250 шампионата в Сан Диего ще стартира с напълно австралийски конфликт сред Алексей Попирин и седмия подложен Джеймс Дъкуърт, а малко по-късно един срщу различен ще се изправят двама представители на домакините в лицето на Джей Джей Улф и Стефан Козлов.

Пълната стратегия можете да видите ТУК

На ATP 250 конкуренцията в Мец трикратният „ мейджър “ първенец Стан Вавринка ще се изправи против международния №160 Жомбор Пирош в последния кръг от квалификациите, а главната скица ще стартира с двуоите Юго Гастон – Себастиан Корда и Лоренцо Сонего – Аслан Карацев.

Пълната стратегия можете да видите ТУК

Коментирайте с нас всичко най-интересно. Не се толерира писането на политически мнения.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР