Тази седмица ще усетим влиянието на Новото, което предвещава годината.

...
Тази седмица ще усетим влиянието на Новото, което предвещава годината.
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 27 януари до 2 февруари

Тази седмица ще усетим въздействието на Новото, което предвещава годината. На 24 януари късно вечерта настъпи Новолунието в прогресивният знак Водолей, което сложи началото на Китайската Нова година. Започва годината на Металният Плъх, който ще бъде във притежание до 11 февруари, 2021г.  

Водолеят е единадесетият знак съгласно западната астрология, предвестител на новото, напредъка и бъдещето. Символ на човечеството, истинското, идеализма и възвишеното, на сбъдването на фантазиите. Това е срещата сред знанията на Запада и мъдростта на Изтока. Енергията, която се основава в този интервал е извънредно мощна, положителна, удобна за отваряне пътя на всичко.

Какво ни предвещава Металният Плъх?

На първо място той слага началото на един нов 12-годишен цикъл - това е първият знак в източния зодиак, носещ позитивна Ян сила. Символ на действието и стремежа, на водачеството и новаторството, той дава обещание изобилна и плодородна година, само че не безплатно.  Успехът ще идва след положени старания, мъдрост и добита умелост. Това е годината, в която човек е належащо да вкара баланс в живота си. Подкрепени ще бъдат тези, които насочат напъните си към опазване и стабилизиране на основаното.

Като първи знак Металният плъх ще поддържа всяка самодейност и ново начинание. В коя област от живота - това е друго за другите представители на зодиака.

Металният Плъх носи нови очаквания, нови проекти и упования за благополучие.

Годината даде обещание шанс и триумф на тези, които могат да покажат своите гении и да ги развиват. Тя е съвършеното време за реализиране на мечтани цели, както в границите на годината по този начин и за един по-дълъг интервал от време.

Важно изискване за триумф е планирането! 

За родените под знака на Плъха - 1948, 1960, 1972, 1984, 1996 или 2008 това е най-успешната година!

На всяко Новолуние можем да сложим началото на новите си проекти, а особено на това - за цялата годината.

ОВЕН

Вие сте първият знак в зодиака и този факт е в естетика с силата на Металният Плъх. През тази година вие ще можете в най-голяма степен да покажете на какво сте способни и да поставите вашите цели в дълготраен проект. Новата седмица открива доста нови благоприятни условия пред вас. Прилив на позитивна сила, която активизира вашата воля и увереност, с цел да ви поддържат в слагането на ново начало в живота ви. Неочаквани вести, нова информация, хрумвания или бизнес оферти ще ви покажат посоката. Получавате поддръжка посредством големия информативен поток или хора от близкото ви обграждане. Тези от вас, които са насочили напъните си към заемане на лидерски позиции в групи или организации, могат да разчитат на триумф. При някои от вас триумфът е обвързван с определяне в чужбина. Периодът е удобен за развиването на вашата съществена активност, може да разчитате на поддръжката на вашите шефове, на финансови придобивки или покачване. Бъдете деликатни и не рискувайте с парите!

ТЕЛЕЦ

Преминаването на Слънцето в знака Водолей ще задейства ваши стремежи за смяна - наклонност в живота ви, почнала още от началото на предходната година. Желанието ви за смяна, за нещо ново и друго е доста мощно. Новолунието в знака на новаторството и свободата задейства дома, обвързван с вашата съществена активност, кариера или обществен статус. Позицията, която заемате е допустимо към този момент да не ви удовлетворява. Вътрешно предпочитание за смяна ли е или каприз? Това е главният въпрос, на който ще търсите отговор. Не са изключени  конфликти сред вас и вашите сътрудници, персонални или настоятелен. Уреждане на финансови въпроси или наследствени каузи, могат да усилят напрежението ви. Положителната вест е приемане на ненадейно и ненадейно предложение или поддръжка на хора от близкото ви обграждане. Бъдете смели, бъдете новатори, в случай че позицията ви разрешава, направете съществени нововъведения, които ще успокоят духа ви.

БЛИЗНАЦИ

Новолунието във Водолей е в естетика с вашата природа. То ще ви отвори канал към реализиране на вашите проекти, хрумвания и цели за един по-дълъг интервал от време. Възможностите, които ви се дават, са свързани с разширение на вашата активност и разширение на обсега отвън рамките на страната. Получаване на нова информация или неочаквани оферти могат да ви накарат да пренаредите целите си. Водолеят е непредсказуем знак и носи изненади, само че във вашия случай тези изненади ще внесат нов пресен старт в живота ви. За една част от вас стартира интервал на дълго чакано пътешестие до далечна и екзотична дестинация. Периодът е удобен за споразумяване на правосъдни разногласия и юридически проблеми.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР