Тази седмица ще има диалог с хората за да чуем

...
Тази седмица ще има диалог с хората за да чуем
Коментари Харесай

Марияна Николова разкри на какво ще залага, за да се справи с кризата в туризма

Тази седмица ще има разговор с хората с цел да чуем какви са техните проблеми и претенции. Ще понижим ДДС-то за туризма. Чартърните полети ще бъдат подкрепени с 35 млн. лв.. Това съобщи министърът на туризма Марияна Николова  Марияна Николова Марияна Николова е родена на 16 септември 1975 година Завършила е „ Публична администрация и в ефира на Българска национална телевизия.

Попитана за втория пакет от ограничения, тя съобщи, че ще има директни грантове за туристически отрасъл. "Ще бъде разширена опцията за ваучерната система, както и ваучерите за храна ", акцентира Николова.

Летният туристически сезон има огромен проблем, само че разчитаме, че август месец ще имаме повече почиващи. Искам да прикани българите да изберат нашето Черноморие и родния туризъм изобщо. Имаме и прелестни спа хотели. Много е значимо да подчертаем и обстоятелството, че предвиждаме диалози с няколко посланици като този на Русия.

Имах среща със СПА сектора и там обсъдихме какви са упованията и че ще има сериозен интерес от немска страна. Туризмът е същинската реклама за една страна. Очаква се есента в по-големите хотели в нашата страна да има усилване на конферентен и конгресен туризъм. Трябва да приказваме за България като за туристическа страна с 4 сезона, съобщи тя.

Министър Николова се срещна с представители на обединяване "Бъдеще за туризма "

Мярката 60/40 работи в туристическия отрасъл от юни месец и се надяваме тя да работи до март месец следващата година.

"Ще се предлага българско обичайно меню даже и в all inclusive услугите. За да опознаят чужденците обичайна ни кухня и да видят, че имаме вкусна и здравословна храна. Трябва да станем по-високоплатена услуга. Нашите хотели оферират качествени услуги. Имаме потребност от една нападателна реклама. Много е значимо да покажем манастирите ни, да покажем историческото си завещание ", счита Николова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР