Тази седмица ще е една от най-щастливите през това лято

...
Тази седмица ще е една от най-щастливите през това лято
Коментари Харесай

Астрологът Преображенски: Започва най-щастливата седмица от лятото

Тази седмица ще е една от най-щастливите през това лято поради Слънцето и Юпитер, които са в съвпад. Няма да има нито един важен под напрежение аспект. Меркурий и Сатурн ще въздействат удобно на кариерата и бизнеса ни в сряда и четвъртък. Първата половина от интервала ще е доста удобна за тези, които съумеят да приведат в ред своите персонални и служебни каузи, предвижда астрологът Михаил Преображенски в седмичния си хороскоп, оповестен в pro-gnosis.ru и представен от "Флагман ".

Седмицата стартира с хармонични аспекти сред Уран, Венера и Луната. Те образуват триъгълник. Най-щастливият ден обаче ще е вторник, когато удобното въздействие на Слънцето и Юпитер ще се ускори от Луната, изяснява съветският астролог.
„ Юпитер в този момент дава отговор за дома, фамилията и сътрудниците, а Слънцето, което от неделя е в Дева, въплъщава нашите скрити ползи и отсрочените проекти. Дните от вторник до петък са доста удобни за подсилване на фамилните връзки, за другарство с родственици, за благоустройство и за накичване на дома “, твърди астрологът.

В сряда и четвъртък ще ни въздейства и удобният аспект сред Меркурий и Сатурн. Тяхното въздействие ще е най-много на кариерата и на бизнеса. Те ще ни оказват помощ да укрепим своето публично състояние, изяснява Преображенски. Може да получите примамливи оферти, само че преди да вземете решение, доста деликатно обмислете изискванията, поучава той.

В петък вечер въздействието на удобните аспекти ще завърши и до края на седмицата положението на биосферата ще зависи от краткотрайните аспекти на Луната. В събота тя ще е в Пълнолуние, т.е. в съпротива със Слънцето. Това може да породи прочувствено напрежение и безпокойствие, прибавя Михаил Преображенски.

НЕБЛАГОПРИЯТНИ ДНИ
Понеделник, неделя – за Близнаци, Дева, Стрелец и Риби.
Сряда – за Овен, Рак, Везни и Козирог.
Петък, събота заран – за Телец, Лъв, Скорпион и Водолей.

БЛАГОПРИЯТНИ ДНИ
Понеделник – за Овен, Лъв, Везни и Водолей.
Вторник, сряда, четвъртък заран – за Телец, Дева, Скорпион и Риби.
Петък – за Близнаци и Везни.
Неделя – за Рак и Скорпион.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР