Тази седмица ще бъдат отменени таксите за транзита на руския

...
Тази седмица ще бъдат отменени таксите за транзита на руския
Коментари Харесай

Ген. Атанасов за Паметника на Съветската армия: Това е демонтаж на историческа лъжа

Тази седмица ще бъдат анулирани таксите за преноса на съветския газ. Това разгласи в предаването " Денят стартира " по Българска национална телевизия съпредседателят на ПГ на „ ПП-ДБ " ген. Атанас Атанасов.

" Това е ремонт на една историческа неистина. Аз персонално 33 години очаквам да се махне този тотем на комунизма. Неслучайно е наименуван МОЧА - монумент на окупационната алена войска и е значимо да се напомнят историческите истини, тъй като когато аз бях възпитаник ни учиха, че Съветският съюз ни е освободил ", по този начин Атанасов разяснява демонтажа на Паметника на Съветската войска. 

" А за какво би трябвало да има референдум запитвам аз? След като окупацията на България е довела на власт комунистическата партия, която за признателност на тези, които са я довели на власт им е строила такива монументи. На територията на България няма нито един умрял боец от Червената войска ", добави той.

" Това не е монумент. Това е инструмент на руската агитация, употребена от спътника на комунистическата партия. Трябва да пренапишем тази история, тъй като това, което ни обясняваха през тези 45 години не е правилно ", уточни Атанасов. 

Калин Стоянов ще бъде вътрешният министър до ротацията. Припомняме, че министър председателят Николай Денков настоя за оставката на Стоянов в средата на ноември, поради погрома в центъра на София след митинга против БФС. Лидерите на другите обединения от (не) обединението обаче поддържаха дейностите на вътрешното министерство и в последна сметка ръководещите не стигаха до единна позиция за нуждата от оставка на вътрешния министър. 

" За концепцията за оставката на министър Калин Стоянов няма поддръжка. През последните седмици Министерство на вътрешните работи е флагман в покриване критериите за Шенген и това би трябвало да бъде регистрирано. Грешките при защитата на този митинг, ще станат известни при работата на Комисията, която аз оглавявам. До ротацията това ще е вътрешният министър. След това Мария Габриел и Николай Денков ще решат ", сподели ген. Атанас Атанасов.

Съпредседателят на ПГ на ПП-ДБ съобщи, че тази седмица ще бъдат анулирани таксите за преноса на съветския газ.

" Русия би трябвало да ни заплаща такси за транспорт, а не Сърбия и Унгария. Ние тази седмица ще отменим тези такси, няма никакъв проблем, с цел да можем да реализираме по-голямата национална цел ", безапелационен е Атанасов.

Атанас Атанасов заяви, че не се отказал от концепциите за специфичните служби.

" Но едно по едно. Нека първо да приемем бюджета и конституционните промени и след Нова година ще продължим с измененията ", добави той. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР