Тази седмица шефът на M-подразделението на BMW Маркус Флаш отговори

...
Тази седмица шефът на M-подразделението на BMW Маркус Флаш отговори
Коментари Харесай

Официално: M3 и M4 идват през септември с 510 к.с.

Тази седмица шефът на M-подразделението на BMW Маркус Флаш отговори на редица въпроси, заложени от почитателите на автоконцерна, в своя Instagram акаунт. Например, той разкри, че M5 LCI (Life Cycle Impulse) ще бъде показан след няколко седмици, както и че M3 и M4 ще дебютират през септември. Това съобщи Motor1.

Шефът на M-подразделението на BMW също по този начин сподели, че компанията е в последния стадий на тестване на прототипите на M3 на Нюрбургринг, като добави, че високопроизводителният седан ще се предлага както с шестстепенна механична скоростна кутия, по този начин и с осемстепенна автоматизирана трансмисия с двоен съединител. Той посочи, че спортният седан ще има версии със задно предаване и задвижване на четирите колела, като за M4 са планувани идентични конфигурации.

Също по този начин, Маркус Флаш даде обещание, че двата високопроизводителни модела ще имат мощ " до 510 конски сили ", което подхожда на X3 M и X4 M Competition. Въпреки че не загатна какъв брой ще бъде оптималният въртящ миг, се чака той да възлиза на 600 Нм - колкото при двата кросоувъра.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР