Тази седмица със сигурност е една от най-гледаните за Черешката

...
Тази седмица със сигурност е една от най-гледаните за Черешката
Коментари Харесай

Зрителите към Петя Буюклиева: Гнусотия, ще повърнем! Освен досадна и злобна, си и мърлячка! (но ще спечели - ВИЖ ТУК)

Тази седмица сигурно е една от най-гледаните за " Черешката на тортата " и не можем да отречем, че повода за това е тя - Петя Буюклиева. Продуцентите свършиха отлична работа като я поканиха да гостува на предаването, тъй като феновете може да я плюят на стомах, само че не пропущат да изгледат какви ще ги свърши и наприказва Петето всяка последваща вечер.

Е, нощес готви самата тя. След като даде на всички преди нея по-ниски оценки и ги оплю уместно, след което им се подмаза, Буюклиева ги посрещна в дома си. Не може да й се отхвърли, че готви дамата, въпреки да не подготви нещо супер виртуозно. Най-добре й се получиха разядките, а останалото беше морски блага.

Това, което прикова феновете към екрана и ги накара да пишат мнения като обезумели обаче, беше друго - неналичието на всякакво възприятие за хигиена у певицата. Тя готвеше с развени над ястията червени коси с дълги косми, мотащи се на всички места. А да не приказваме за дългите й черни нокти, с които пипаше сирената и всичко останало.

" Гнус, та гнус, ще повърнем! Тази жена не е ли чувала за ръкавици?! Къде ги набута тия мръсни нокти в яденето, а след това - да ви е сладко! Отврат! ", разясняват в нета.

Петето обаче ще завоюва, тъй като никой не посмя да й даде по-малко от оптималния брой точки.

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР