Тази седмица Samsung разтърси технологичната индустрия с представянето на дългоочаквания

...
Тази седмица Samsung разтърси технологичната индустрия с представянето на дългоочаквания
Коментари Харесай

One UI – новото лице на джаджите на Samsung

Тази седмица Samsung раздруса софтуерната промишленост с представянето на дълго чакания си еластичен екран и първообраз на сгъваем смартфон-таблет, който всички към този момент започнаха да назовават " Galaxy X ".

Звучи ни ОК.

 Infinity Flex, Samsung и всичко, което знаем за сгъваемия смартфон-таблет
Всичко, което знаем за сгъваемият смартфон-таблет на Samsung

Какви елементи разкри компанията за бъдещата джаджа

Покрай вълненията за новата джаджа, някак на назад във времето остана новината за One UI, новата интерфейс система, която Samsung гласи за сгъваемия таблет и за Galaxy S9, S9 Plus и Note 9 - най-скъпите модели на корейския бранд.

Софтуерът ще работи " върху " операционната система Android и съставлява самобитна последваща версия на предходните два опита на Samsung да усъвършенства " андроидското " преживяване за потребителите.

 Samsung Galaxy S10 - по какъв начин ще наподобява идващият флагман на компанията
Това ли ще е лицето на Samsung Galaxy S10

Следващият " парещ " флагман в промишлеността се задава

TouchWiz и последвалият Samsung Experience бяха сходни по смисъл на One UI, и целяха да модифицират част от интерфейса на Android, само че, уви, не съумяха да се наложат на пазара.

От Samsung настояват, че One UI се концентрира върху премахването на ненужните иконки и прозорци от лицето на телефона, и изкарва на напред във времето по-важните за потребителя детайли.

One UI ще се появи първо за Galaxy S моделите и Note 9 през януари, а преди този момент системата ще бъде тествана в Съединени американски щати, Германия и Южна Корея.

 Infinity Flex на Samsung - първият еластичен екран на компанията
Защо Samsung трансформира бъдещето

Infinity Flex задава тона на цялата промишленост

Интерфейсът е планиран с концепцията да пасва и на сгъваемото украшение на Samsung, което най-вероятно ще забележим в по-цялостен тип през януари.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР