Тази седмица Samsung представи тазгодишните си S10 флагмани, сред които

...
Тази седмица Samsung представи тазгодишните си S10 флагмани, сред които
Коментари Харесай

Samsung Galaxy S10e срещу iPhone XR - кой е по-добрият


Тази седмица Samsung показа тазгодишните си S10 флагмани, измежду които за първи път се подреди и бюджетният модел Galaxy S10e.

S10e е по-евтин от S10 и S10+ и идва със същата цена като бюджетния iPhone XR - 750 $.
 Galaxy S10, S10+ и S10e на Samsung - най-хубавите смарт телефони на марката до момента
Galaxy S10, S10+ и S10e - най-хубавите смарт телефони на Samsung до момента

Страхотен дизайн, доста мощност и доста фотоси

Въпреки идентичната цена, мнозина са на мнение, че новият телефон на Samsung превъзхожда немного безапелационния XR, и сме склонни да се съгласим в известна степен.
 Снимка 408170

Като изключим, че 6.1-инчовият екран на XR е малко по-голям от този на S10e, който разполага с екран от 5.8 инча, разликите в екраните са по-скоро в интерес на Samsung.

Корейският бранд залага на личните си, много сполучливи AMOLED екрани, до момента в който Apple се пробва да ни убеди, че LCD технологията в XR е задоволително добра, с цел да заслужи парите ни. LCD дисплеят на Apple e и с много по-лоша резолюция от тази на S10e.
 Снимка 377994

XR идва с едвам 3GB RAM, а S10e може да бъде закупен в два разновидността - с 6GB и 8GB. Това е значима разлика в продуктивността, при която още веднъж Samsung има преднина.

Трудно е да кажем дали A12 Bionic чипът в XR е по-добър от Snapdragon 855, с който работят новите флагмани на Samsung, само че разбирачите настояват, че разликите не са толкоз обилни.
 Снимка 378018

Поне на доктрина, Galaxy S10e превъзхожда модела на Apple и по потенциал на батерията - 2942 mAh за XR и 3100 mAh за iPhone XR. Трудно е обаче да сме сигурни в преимуществото на S10e в това направление, преди да сме тествали и двата модела.

Истината обаче е, че S10e тотално печели сцената с две съществени характерности - портът за слушалки и камерите.
 Снимка 408169

3.5-милиметровият жак към момента съставлява атрактивна екстра за мнозина, а при смарт телефоните на Apple той от дълго време липсва.

S10e също по този начин разполага с два камерни датчика на гърба си и селфи камера с 10 мегапиксела, до момента в който iPhone XR има единствено една задна и една предна камера.

В последна сметка излиза, че по съвсем всички параграфи новият бюджетен модел на Samsung превъзхожда този на Apple. Дали това е задоволително, с цел да накара някои iOS консуматори, които търсят нов телефон, да погледнат към редиците на Samsung - следва да разберем в идните месеци.
 Galaxy Fold на Samsung - всичко за първия сгъваем смарт телефон
Galaxy Fold - всичко за първия сгъваем смарт телефон на Samsung

Чакането свърши, започваме с пестенето
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР