Тази седмица с Откритото Първенство на Чехия за младежи и

...
Тази седмица с Откритото Първенство на Чехия за младежи и
Коментари Харесай

Започва европейското турне 2018 за Ивана Симеонова

Тази седмица с Откритото Първенство на Чехия за младежи и девойки (19-21 юли) стартира турнето по европейските терени на състезателката на Про Голф Спортен Клуб и националният ни тим по голф Ивана Симеонова.
Ивана е към момента на 17 години, което и разрешава да взе участие в младежките шампионати, само че надпреварите, които влязоха в календара на младата ни вяра надалеч не са единствено от категория " девойки ". След Чехия Ивана отпътува за Словакия, където ще се организира Европейското Индивидуално Първенство за дами (25-28 юли) – шампионат на извънредно високо равнище където се събират най-хубавите дами в голфа от Европа, Близкият изток и Австралия.

В началото на август нашето момиче акустира в Загреб за Европейското Отборно Първенство (1-4 август). Там в компанията на другите три националки ще се опита да грабне орден или даже първото място, което към този момент две години поред се изплъзва на нашите девойки.

Световното отборно състезание по голф, Esprito Santo Trophy от 29 август до 1 септември е идната спирка. Турнирът се организира на всеки две години, а тази година хазаин ще бъде красивата Република Ирландия.

От 13 септември в продължение на три дни Ивана ще се бори за купата на откритото състезание на България по голф, което ще се организира на игрището край Правец, а в края на месец септември (27-30 септември) Турция ще одобри едни от най-хубавите голфърки на континента, включително и нашата националка, за откритото си състезание в първокласния курорт Белек.

Сезонът за Ивана Симеонова ще приключи с Европейското Клубно Първенство по голф за дами, което ще се организира още веднъж на прелестното голф оборудване в Правец. Там най-хубавите клубове в Европа ще изпратят тимовете си за дамската " шампионска лига " в голфа.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР