Тази седмица руският президент Владимир Путин планира редица събития -

...
Тази седмица руският президент Владимир Путин планира редица събития -
Коментари Харесай

Путин събира в Сочи колегите си от ОНД и Евразийската икономическа общност.

Тази седмица съветският президент Владимир Путин възнамерява редица събития - две срещи на високо ниво, диалози с сътрудници, както и среща с бизнесмени от Германия. И всичко това ще се случи в Сочи, написа Российская Газета, представена от Фокус.
В сряда, 11 октомври, ще се организира среща на високо ниво на Оперативно-наблюдателно дело и на Евразийската икономическа общественост. Ще дойдат президентите на Азербайджан, Армения, Беларус, Казахстан, Молдова, Таджикистан, Туркменистан и Узбекистан. " Киргизстан ще бъде показан на равнище министър-председател, защото президентът е интензивно зает в подготовката на изборите, които ще се проведат на 15 октомври, " показал пред кореспонденти помощникът на съветския президент Юрий Ушаков. На срещата в Сочи ще бъде прегледан въпросът за ръководителя на изпълнителния комитет на Оперативно-наблюдателно дело - чака се с две години да се разширят пълномощията на Сергей Лебедев.
Срещата на високо ниво на Евразийската икономическа общественост ще се организира в стеснен и в уголемен състав. Дневният ред включва разискването на цифровата политика до 2025 година, задълбочаването на съдействието с комерсиалните и икономическите сътрудници, поканата на Молдова за обособени събития в Евразийската икономическа общественост.
На 12 октомври, Путин ще остане в Сочи и ще се срещне с представители на бизнес средите в Германия.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР