Тази седмица от вторник до петък в 20:00 часа по

...
Тази седмица от вторник до петък в 20:00 часа по
Коментари Харесай

Изненадващ развой на събитията във финалните епизоди на „Лъжите в нас“

Тази седмица от вторник до петък в 20:00 часа по NOVA феновете ще проследят развръзката на „ Лъжите в нас “ . Финалът на трагичната поредност ще бъде с неочакван процес в сюжетните линии и събитията. Героите още веднъж ще са сложени сред минало, настояще и бъдеще, а крайните им решения ще бележат и развръзката на историите им. Последният епизод на сериала ще се излъчи в петък от 20:00 часа.

Въпреки всички инциденти, плануваната женитба на Ирина и Виктор ще се състои и ще бъде посрещната като празник от цялото семейство. Единствено Сава няма да остане безучастен по време на церемонията и ще се намеси. Във финалните линии на сериала феновете ще схванат дали героят на Орлин Павлов е събрал храброст да признае любовта си към Ирина и поеме отговорност за дейностите си или ще избере да прекара живота си със брачната половинка си Рая.

Греховете на Шейтанов и Щерю от предишното ще станат ясни за всички и тъмните им схеми ще слагат героите пред следващата опустошителна обстановка. След непредвидени самопризнания от Щерю, Шейтанов взима решение да се отдръпна, да напусне дома си и да прекара края на дните си в отдалечена барака. Единствено Рая отива да се грижи за него, пазейки загадка, която следва да промени напълно живота й. Ще откри ли сили Шейтанов да отмъсти на Щерю?

Цвети още веднъж взема решение да се върне при Явор с вярата, че ще поемат по пътя на светлото бъдеще и кошмарът в връзките им е приключил. Надеждите й се оказват напразни, а краят за един член от фамилията й се оказва съдбовен. Дали Цвети ще успее да елементарни на Бояна и детето й или към този момент ще е прекомерно късно?

Междувременно Анастасия е подготвена да продаде къщата, надявайки се с нея да си тръгнат и всички остарели мемоари, а купувачът се оказва доста непосредствен на фамилията. Кой ще бъде той и за какво ще купи парцела? Ще има ли благополучен край за героите или всички ще се прекършат под тежестта на предишните неточности? Ще бъдат ли развалени любовните триъгълници или лъжите ще вземат превес и на финала? – разберете в последните епизоди на „ Лъжите в нас “ тази седмица от вторник до петък в 20:00 по NOVA.

Още вести ще откриете на, и на сериала. Всички епизоди на „ Лъжите в нас “ може да гледате в и
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР