Тази седмица от Google отправиха ясен сигнал, че всячески се

...
Тази седмица от Google отправиха ясен сигнал, че всячески се
Коментари Харесай

Новите Google приложения, които ни карат да зарежем смартфона

Тази седмица от Гугъл насочиха явен сигнал, че по всякакъв начин се пробват да измислят способи да накарат потребителите на Android да употребяват смарт телефоните си допустимо минимум.

Компанията пусна цялостен набор от нови приложения, част от Digital Wellbeing платформата, всяко от които по собствен личен метод се пробва да ни отлепи от смарт телефона или да ни накара да се усещаме гузно поради нездравословните си привички.

Едно от тях е Unlock Clock - семпло на пръв взор приложение, което трансформира екрана на телефона ни в брояч, отмерващ какъв брой пъти дневно отключваме устройството си.
 Снимка 449465

We Flip пък е приложение за фамилии и групи другари, които са подготвени заедно да лимитират времето пред екрана, като по едно и също време слага телефоните на всички в групата в Do Not Disturb режим.

Desert Island е името на третото от новите приложения на Гугъл, което ни разрешава да изолираме всички разсейващи стратегии, без да е нужно да ги трием, и да оставим в телефона си единствено тези, от които на истина имаме потребност.

Morph е малко по-усъвършенстван вид на Desert Island и ни дава опция да съставим график, в който избрани приложения биват изолирани за избрани елементи от денонощието.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР