Тази седмица определено програмата на футболните шампионати е бедна, което

...
Тази седмица определено програмата на футболните шампионати е бедна, което
Коментари Харесай

Сигурни футболни прогнози за днес

Тази седмица несъмнено програмата на футболните шампионати е бедна, което не ни оставя изключително доста разновидности за футболни прогнози . Въпреки това продължаваме с рубриката " сигурни прогнози ", като най-малко в днешния ден има няколко апетитни коефициента за мачове, които се надяваме да " излязат " елементарно. Ето ги и тях:
19:30 часа: Сент Етиен - Дижон (от Mr. Corner)
Двата тима се срещат в мач на 1/16-финалите за Купата на Франция, а домакините влизат като безапелационен любимец. Сент Етиен са четвърти в шампионата, до момента в който техният конкурент е на дъното на таблицата и се намира пред заплаха от изпадане в долното равнище на френския футбол. Сент Етиен са спечелили три мача от последните четири дуела против този конкурент, като последният триумф пристигна единствено преди месец и приключи с безапелационното 3:0. През сегашния сезон „ зелените “ се показват чудесно като домакини, спечелвайки 8 от 11-те си мача на собствен терен.
Сигурна прогноза : Победа за Сент Етиен (коеф. 1.47)

21:45 часа: Селтик - Сейнт Мирън (от The Dalai Lama)
Лидерът в Шотландия Селтик приема Сейнт Мирън в мач от 22-ия кръг на шотландския Премиършип. Домакините би трябвало да вземат трите точки в битката за купата с безконечния зложелател – Глазгоу Рейнджърс, само че ви предлагаме да заложите над 2,5 гола в мача. В мачовете на Селтик има приблизително по 2,67 попадения, а в осем от последните 10 мача вкъщи, „ детелините” вършат оувъри. Последните три мача сред Селтик и Сейнт Мирън в Глазгоу също приключват с безапелационни триумфи за домакините. В допълнение на това в последните си три мача гостите от Сейнт Мирън имат осем гола.
Сигурна прогноза : над 2,5 гола в мача на коефициент 1,50.
22:30 часа: Севиля - Барселона (от The Gambling Guy)

В най-интересният четвъртфинал от шампионата за Купата на Краля мощно представящият се отбор на Севиля посреща Барселона в мач, в който по всяка възможност няма да забележим Лионел Меси в игра. " Рохибланкос " са извънредно мощен хазаин, а през сезона едвам в 2 мача не е съумя да се разпише. Каталунците пък се показват извънредно в отбрана и, макар че това не се отразява на резултатите, казусът е явен. В последните 8 гостувания на Барселона и двата тима в мача вкарват гол, а надали мощно атакуваща селекция като тази на Севиля ще пропусне възможностите си да вкара най-малко един гол.
Сигурна прогноза : Двата тима да отбележат гол (коефициент 1.53)
Трите оферти вършат общ коефициент от 3.37, като може да се възползвате и от бонус 100% първи депозит до 100 лв. на уеб страницата 7777.bg .

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР