Тази седмица на официална церемония беше представен благотворителният календар на

...
Тази седмица на официална церемония беше представен благотворителният календар на
Коментари Харесай

Кампанията „Направи го сега" представи благотворителен календар


Тази седмица на публична гала беше показан благотворителният календар на акцията „ Направи го в този момент ", който събра 12 сполучливи българки обединени от една идея - повишение на раждаемостта у нас.

За миналата година над 8 хиляди дейни, образовани и работещи фамилии, се включиха в битката с демографската рецесия.

„ Кампанията „ Направи го в този момент " цели обществото да обърне внимание повече на раждаемостта. Като подтикваме младите и дейните български двойки да основават, осведомено несъмнено, деца. И по този начин да помогнем за оправянето с демографската рецесия в България “, разяснява Андрей Арнаудов.

„ Ние мислим, че работещите дами в никакъв случай не сме подготвени за този миг, тъй като майчинството изисква цялостна отдаденост, изисква дамата да е подготвена безусловно, да даде цялата си обич и внимание за оцеляването на детето, най-малко през първите години “, показа сноубордистката Александра Жекова.

„ Майчинството е най-великата задача в моя живот. Нещо, което дълго време копнеех, чаках и съумях да схвана, че в действителност появяването на всяко едно дете е същинско знамение. Всеки ден благодаря на Господ и на Вселената и на всички сили, че тези две деца пристигнаха в дните ми “, споделя Нели Хаджийска.

Според Юлия Дончева майчинството е най-прекрасният интервал от живота на всяка една жена:

„ Смятам, че не би трябвало да има някаква алтернатива – кариера или майчинство, тъй като отговорът е явен, майчинството постоянно е преди всичко “.

„ Покрай срещите в „ ДНК " и „ Направи го в този момент " чувах, че доста от нашите събеседници споделят, моментът за дете не беше верен, ни изчакахме верния миг. А това, което Иван и Андрей постоянно споделят като мъже е, че в никакъв случай няма верен миг. Винаги чакаш нещо да се случи, с цел да си по-спокоен и по-подготвен “, уточни журналистът Петя Дикова.

Снимка: Редакторски екип


Средствата от благотворителния календар ще бъдат вложени в акцията на Движение за национална идея за 2022 година, която към този момент е дейна и е ориентирана към всички двойки, които тази година са разбрали, че ще стават родители.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР