Тази седмица кореспондентът на 60 Minutes Джон Вертхайм направи профил

...
Тази седмица кореспондентът на 60 Minutes Джон Вертхайм направи профил
Коментари Харесай

Стивън Ван Занд за Джеймс Гандолфини: „Липсва ми всеки ден“

Тази седмица кореспондентът на 60 Minutes Джон Вертхайм направи профил на Стивън Ван Занд, световноизвестния китарист, публицист, продуцент, артист и деятел.

Вертхайм пътува до Рим и гледа по какъв начин Ван Занд играе разтърсващо шоу в Circus Maximus, античната римска сцена, до момента в който десетки хиляди почитатели пееха дружно с всяка дума. Ван Занд сподели, че се усеща малко като завръщане вкъщи.

„ Това е родината, да “, сподели Ван Занд на Вертхайм. „ Аз съм 100% италианска кръв. И те го знаят. Знаеш ли, бил съм тук задоволително. “

Jon Wertheim приказва с Van Zandt в градината на хотела си в Рим, частично за хармония само че и от нужда. Големи тълпи от почитатели се мотаеха с дни пред хотела с вярата да зърнат Ван Занд.

„ Стивън Ван Занд не може да върви по Виа дел Корсо и да не чака да бъде подложен на навалица “, изясни Вертхайм в изявление за 60 Minutes Overtime.

Вертхайм и Ван Занд имаха широкообхватно, траяло часове изявление, обсъждайки кариерата на „ Малкия Стивън “, многочислените му планове отвън групата E Street, ранните му години като младеж музикант в Ню Джърси, неговата философия за музиката и актьорския му дебют като Силвио Данте в нашумелата телевизионна драма „ Семейство Сопрано “.

Ван Занд в никакъв случай не е играл артист, преди да се причисли към актьорския състав на „ Семейство Сопрано “. Когато започнаха фотосите на първия сезон, той си спомни, че се е тормозил, че продуцентите и актьорският състав може да са раздразнени от неналичието му на опит. Неговият сътрудник Джеймс Гандолфини, Ван Зандт го назовава " Джими ", който изигра незаличимата роля на боса на мафията Тони Сопрано, незабавно го успокои.

„ Джими незабавно даде този звук “, изясни Ван Занд. „ Просто най-голямо почитание. “

Ван Занд сподели, когато започнаха фотосите, основателят на сериала Дейвид Чейс към момента не беше написал сцените, които ще сближат двамата артисти на екрана, когато Силвио Данте става консилиер на Тони.

Той допусна, че близкото другарство, което Гандолфини и него са развили на снимачната площадка, може да е изиграло роля, когато Чейс е написал тази възможна съществена сюжетна точка.

„ Не знам дали свързвах ли се с Джими… само че постепенно станах подбос и консилиер “, изясни той. „ И в този миг знам какво върша, нали? Защото съм правил това през целия си живот с Брус, нали? “

Изминаха повече от 10 години от гибелта на Джеймс Гандолфини, само че Стивън Ван Занд към момента мисли за него всеки ден.

„ Липсва ми всеки ден “, сподели той.

Видеото нагоре е продуцирано от Уил Крокстън и редактирано от Сара Шафър Предигер.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР