Тази седмица китайската държавна новинарска агенция Синхуа представи най-новите си

...
Тази седмица китайската държавна новинарска агенция Синхуа представи най-новите си
Коментари Харесай

Китай представи първия ТВ водещ с изкуствен интелект в света

Тази седмица китайската държавна новинарска организация " Синхуа " показа най-новите си членове на нюзрума : телевизионни водещи с изкуствен интелект, които " неуморно " ще осведомяват всеки ден за протичащото се в цялата страна , написа " Гардиън ".

Китайските фенове бяха посрещнати с цифрова (дигитална) версия , основана на външния тип на телевизионния водещ Киу Хао. Водещият, облечен с костюм и вратовръзка, кимваше с глава, с цел да подчертае, премигваше и леко си надигаше веждите, неразличимо от своя действителен прототип.



Телевизионният водещ с изкуствен интелект разгласи, че ще работи по 24 часа дневно и 365 дни в годината.

" Синхуа " също показа англоезичен ефирен водещ с изкуствен интелект, основан на различен представител, който акцентира, че " развиването на медийната промишленост изисква да се продължи с нововъведенията и дълбокото интегиране на нови интернационалните технологии ".

Продукт на " Синхуа " и китайската търсачка Sogou, телевизионните водещи са създадени посредством машинно образование , симулиращо гласа, лицевите изражения и жестовете на действителните хора, с цел да е като " реален облик вместо леден робот " .

Телевизионните водещи с изкуствен интелект направиха дебюта си по време на годишната Световна интернет конференция в Китай.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР