Тази седмица има толкова много и толкова хубави нови музикални

...
Тази седмица има толкова много и толкова хубави нови музикални
Коментари Харесай

5 нови песни от седмицата

Тази седмица има толкоз доста и толкоз хубави нови музикални оферти, че напряко се чудим от къде да стартираме.

И въпреки всичко залагаме на Марая Кери . Парчето " The Distance " с Ty Dolla $ign е част от идния й албум. В 15-тата студийна сбирка на звездата ще намерят място песните " GTFO ", която се появи през септември и " With You " от предходната седмица.



След Марая Кери идва ред на един реализатор от италианската сцена, който чакаме за концерт у нас през 2019 година Става въпрос за обичания на доста почитатели Ерос Рамацоти , който в края на ноември ще пусне новия си албум Vita Ce N`è . Вече имаме опция да чуем и едноименната ария от него.



Днес , 19 октомври, Дуа Липа издава Dua Lipa (Complete Edition) - нова разширена версия на дебютния й албум, която включва както към този момент познатите ѝ части, по този начин и най-новия сингъл " Kiss and Make Up " , в което вземат участие звездите на к-попа BLACKPINK.



Продължаваме напред с още оферти от Англия и един надарен реализатор - Джеймс Артър. " Empty Space " е красива и въздействаща ария. Посветена е на огромната обич и свързаната с нея разлъка. Текстът в " Empty Space " е в непокътнатия жанр на Джеймс Артър - непосредствен и почтен, който отразява болката и възприятията от загубата.



За край се оставяме в ръцете на Зейн , който леко с пръсти гъделичка музикалните ни стремежи с новата си ария " Fingers ".

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР