Тази седмица холивудската легенда Робърт Редфорд загуби сина си, който

...
Тази седмица холивудската легенда Робърт Редфорд загуби сина си, който
Коментари Харесай

Синът на Робърт Редфорд почина след продължителна битка с рака

Тази седмица холивудската легенда Робърт Редфорд загуби сина си, който умря след тежка борба с рака. Джеймс Редфорд умря на 58-годишна възраст, до момента в който очакваше интервенция за трансплантация на черен дроб през ноември. Мъжът е трябвало да се бори със заболяване на черния дроб в продължение на 30 години.

Снимка: Getty Images

Представител на Робърт Редфорд разгласява публично изказване, в което се споделя, че „ гибелта при загубата на дете е неизмерима. Джейми беше любящ наследник, брачен партньор и татко. Той ще продължава да живее посредством децата си и посредством следата, която е оставил в изкуството, киното и буйното си предпочитание да опази околната среда. “

Съпругата на Джеймс Редфорд също разгласява известие за гибелта му в Туитър:

„ Като негова брачна половинка от 32 години съм му най-благодарна за двете невероятни деца, които отгледахме дружно. Не знам какво щяхме да вършим без тях през последните две години. “

Мъжът е имал здравословни проблеми още като дете. През 1993 година му трансплантират черен дроб. Това прекарване рано в живота му го насочва към благотворителната активност и Джеймс основава фондация, чиято цел е да дава повече информация на хората по отношение на трансплантацията на органи.

По-късно Джеймс Редфорд, дружно с татко си Робърт, основава центърът „ Редфорд “, чиято основна цел е да подкрепя основаването на филми с екологична тема, които предизвикват битката против климатичните промени.

На уеб страницата може да намерите информация и за други хора, които се борят за опазването на околната среда:
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР