Тази седмица Google пусна три нови приложения за снимки, за

...
Тази седмица Google пусна три нови приложения за снимки, за
Коментари Харесай

Google пуска три нови приложения за снимки, за да тества експериментална технология






Тази седмица Гугъл пусна три нови приложения за фотоси, с цел да тества пробна технология. Някои от тях са налични както в iOS App Store, по този начин и в Гугъл Play. Целта на компанията е да разбере каква ще е потребителската реакция за новите функционалности.

Прочетете още: Приложение ще открива кои комари придвижват болести по жуженето

Приложенията включват няколко технологии, които сега се създават в Гугъл, които се концентрират върху различаване на обекти, логаритми за стилизиране, обособяване на индивида. По-конкретно трите нови приложения се назовават Storyboard, Selfissimo!, and Scrubbies.

Storyboard

Първото, Storyboard, трансформира видео клиповете в комикс. Обръщането на фотосите в облици, въодушевени от изкуството – в това число комикси – стана известно с стартирането на приложението за редактиране, употребяващо изкуствен интелект, Prisma. Макар че скоро компанията промени фокуса си към b2b, потребителското приложение към момента влиза в топ 150 в категорията Photo & Video в App Store.

Storyboard вместо да трансформира фотографията в комикс, автоматизирано избира забавни моменти от видеото, а по-късно ги подрежда, употребявайки един от шестте налични стила. Засега приложението е налично единствено за Android.

Selfissimo!

Както подсказва името, това приложението е предопределено за селфи фотоси. В този случай то е автоматизиран селфи фотограф, който прави черно-бели фотоси всякога, когато потребителят спре да се движи и театралничи. Крайният резултат е доста фотоси – все едно е била извършена действителна фотосесия. Selfissimo може да се откри както за iOS, по този начин и за Android.

Scrubbies

Третото приложение е Scrubbies, което е предопределено за видео клипове. То разрешава да се трансформира скоростта и посоката на видеото, с цел да се основат забързани клипове. За разлика от приложения като Boomerang на Instagram Scrubbies дава опция на потребителите сами да вършат своя „ ремикс “. Приложението е налично единствено за iOS.

Това не е първият път, когато Гугъл пуска пробни приложения за фотоси и видео клипове. Възможно е, в случай че Storyboard, Selfissimo и Scrubbies сполучливо преминат опита, в последна сметка да бъдат добавени като варианти в Гугъл Photos. Освен това от Гугъл намекнаха, че тези три приложения може да са първите от доста бъдещи проби.
Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР