Тази седмица филмовият видео блог на Станислава Айви – Cinema

...
Тази седмица филмовият видео блог на Станислава Айви – Cinema
Коментари Харесай

Среща с Лив Тайлър. Лондон. 18-ти век

Тази седмица филмовият видео блог на Станислава Айви – Cinema Confidential - ни среща с американската актриса Лив Тайлър – познатата ни от “Открадната хубост ” и “Властелинът на пръстените ” щерка на рок легендата Стивън Тайлър, която на 1 юли навърши 41 години.

Наскоро тя стана част от втория сезон на “Блудници ” - продукция на ITV, която се излъчва от Epic Drama – най-новият член на семейство на Viasat History и TV1000 - у нас и в цяла Централна и Източна Европа.



Лив е в ролята на Лейди Фиц и си партнира с познатата ни от „ Даунтън Аби “ Джесика Браун Финдли , която превъплъщава елитната компаньонка Шарлът Уелс.

“Играя доста високопоставена дама в обществото, която живее с брат си. Лидия Куигли изнудва моята героиня и част от сюжета е в действителност да схванеш каква е тайната ѝ ”, споделя Лив пред Стаси. “Брат ѝ се пробва да помогне, а последователно се разкрива и връзката сред тях двамата, която е много извратена и комплицирана, с доста пластове. Лейди Фиц става доста близка с Шарлот, в началото поради общата им ненавист към Лидия Куигли, само че в следствие връзката им се трансформира в красиво другарство. “



Станислава Айви със Саманта Мортън

“Блудници ” е сниман най-вече в имението Langleybury, покрай Уотфърд във Англия. Историята от първи сезон в резюме: В лондонския обществен дом на Маргарет Уелс (претворена от феноменалната Саманта Мортън – вижте изявлението на Стаси с нея), с изключение на девойките, които е прибрала, са и нейните лични дъщери – Шарлот и Луси. Нейният главен съперник и огромен зложелател е злокобната мадам Лидия Куигли - номинираната за Оскар тази година за „ Невидимата нишка “ с Даниел Дей-Луис Лесли Манвил. В новия сезон ще забележим по какъв начин Шарлот се внедрява в къщата на Лидия (Лесли Манвил).


Лив Тайлър с Лесли Манвил

„ Героинята ми е много самотна, тъй като живее в един изолиран свят, “ споделя Лив. Независимо че другите девойки са елементарни проститутки, небогати са, имат какви ли не други проблеми, които тя няма, тя е много привлечена от техния свят и метода, по който живеят. Тя е като птица в клетка в доста връзки – статусът ѝ в живота и в обществото не ѝ разрешава да бъде себе си. Чрез Шарлот тя ненапълно получава тази опция, до която другояче не би достигнала. ”



Красавицата с харизматичната усмивка и дълги разпуснати коси като запазена марка е позната на публиката от поредност от шлагери. Звездата на Лив изгря в “Открадната хубост ” до Джеръми Айрънс, по-късно взе участие в “Армагедон ” дружно с Брус Уилис и Бен Афлек, а една от емблематичните ѝ функции е в епоса “Властелинът на пръстените ” като принцесата на елфите Арвен.

Първи сезон на „ Блудници “ е в ефир по тв канала Epic Drama всеки работен ден от 22:00 часа от 13 август. Можете да гледате епизод 1 на „ Блудници “ свободно когато и да е онлайн на https://www.epicdrama.bg/watch-now/.

От 13 август, понеделник, в 22:00 можете да гледате „ Лятна сексапил “ по Epic Drama. Каналът дава опция да наваксате с епизодите на най-популярните ни поредици. Гледайте ги от самото им начало всеки работен ден през август и септември. Насладете се на пропуснатите епизоди от “Блудници ”, “Полдарк ”, “Борджия ”, “Чумата ” и “Клондайк ”.



Epic Drama започва в Европа на 14 декември 2017 година Новият канал от фамилията на Viasat History и TV1000, единствено за трагични продукции, е наличен в южна България посредством ТЕЛЕКАБЕЛ ТВ - на HD позиция 228, SD канал 185, и TV SAT COM - 23/24, в северна България – посредством NetWorx – на позиция 230, а в София – посредством NET1 на 82 канал. Сред министър председателите в стартовата скица бяха основаният от напълно дамски креативен екип „ Блудници “ и минисериалът в шест елементи „ Клондайк “ с Тим Рот и Ричард Мадън (GOT), а в януари към тях се причислиха луксозният „ Версай “ и най-скъпият план на шведската SVT „ Ресторантът “. В средата на март дебютира испанският трилър шлагер „ Чумата “, а на Цветница - „ Миниатюристът “! Можете да гледате първите епизоди на няколко от сериалите по Epic Drama онлайн свободно на: https://www.epicdrama.bg/watch-now/.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР