„Тази седмица е изпълнена с трепет във въздуха, много съм

...
„Тази седмица е изпълнена с трепет във въздуха, много съм
Коментари Харесай

Вълшебен празник на детето се проведе в обновения парк „Каменица“

„ Тази седмица е изпълнена с боязън във въздуха, доста съм благополучен, че има толкоз хора в нашия освежен парк. Този празник е за най-малките и техните родители, за които сме подготвили страхотна стратегия “. С тези думи кметът на регион „ Източен “ Иван Стоянов откри празненствата по случай Ден на детето и Ден на гения, които се състояха в парк „ Каменица “.

Децата от учебните заведения и градините на „ Източен “ изявиха своите гении и забавляваха публиката над два часа. Животът в парка кипеше, в него се събраха близо 300 индивида и с доста въодушевление, и наслада означиха 1 юни.

Първи на сцената излязоха малчуганите от детска градина „ Щастливо детство “, поднасяйки впечатляващия танц „ Водата е живот “.

„ Да бъде ден и светлина... Да бъдат мирни нашите дни “, този тематичен апел сервираха с трогващата си ария децата от детска градина „ Наталия “.



Погледите и благосклонностите на присъстващите бяха незабавно извоювани от балерините на състезателен клуб „ Grand pas”. 16-годишната Атина Славова показа елегантен танц, облечена в достоверни индийски облекла, а преди нея по-малките момиченца от клуба демонстрираха типичен балетни вариации.

На сцената се видяха осъществяванията на гимнастичките от състезателен клуб „ Брилянт “ и клуб по художествена гимнастика „ Тракия Елит “-Пловдив.

Успоредно със театралните изяви се състоя и конкурс за най-хубава рисунка на асфалт, проведена от кметството на регион „ Източен “. Учениците украсиха новите алеи на парк „ Каменица “ с шарени и пъстри рисунки, като най-хубавите бяха оценени от жури и им бяха връчени награди и грамоти.

Сред най-изявените художници с тебешир бяха Франческа и Кристина от 5-ти клас на ОУ „ Васил Левски “. Ученичките разясниха, че са разчувствани и доста им харесва концепцията за творчество по алеите.

През цялото време кметът на региона Иван Стоянов наблюдаваше осъществяванията и поддържаше гениите. Майки и деца не спираха да изявяват предпочитание да се снимат с него и да сервират положителните си усещания от тържеството.

Една от най-големите атракции и място за фотоси беше новата цветна беседка в „ Каменица “. В центъра, на която е ситуирано огромно сърце от цветя, а до нея са сложени 18 любовни стихотворения. Безспорно сантименталното кътче ще се трансформира в обичана локация за снимки и селфита на млади и възрастни.

Кметът Иван Стоянов благодари на екипа на регион „ Източен “ за усърдната работа и радостния празник, който проведоха.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР