Тази седмица Дейвид Бекъм най-сетне разкри официално, че ще отваря

...
Тази седмица Дейвид Бекъм най-сетне разкри официално, че ще отваря
Коментари Харесай

Какво ни готви Дейвид Бекъм

Тази седмица Дейвид Бекъм най-накрая разкри публично, че ще отваря хотел в Макао, Китай . Градът се дефинира като " Лас Вегас на Изтока ", тъй че някогашният футболист сносно се е насочил. Гръб в това скъпо начинание му е хотелската верига The Sands group.

Идеята е актуалният хотел Sands Cotai Central, който е благосъстоятелност на въпросната група, да се ребрандира и да се трансформира в The Londoner Macao - тематичен хотел , в който да бъдат пресъздадени някои от най-големите забележителности на британската столица.

Това e първото начинание в областта на туризма на Бекъм, само че той несъмнено не играе на дребно.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Londoner Macao (@the_londoner_macao) на Май 8, 2019 в 7:47 PDT

Очаква се хотелската верига да влага над милиард паунда в реконструкцията, като не е конкретизирано каква тъкмо ще е заслугата на Дейвид. Явно е обаче, че името му ще притегля доста туристи.

The Londoner Macao: Upcoming Regal Lifestyle Resort in the City.
The Londoner Macao will mark the center of the Cotai Strip bringing the excitement and charm of the Victorian era.https://t.co/pPn0k65FUL pic.twitter.com/Sbtg9F7jck
— Discover Macau (@discover_macau) May 21, 2019
Отвън постройката ще наподобява като микс от архитектурата на Британския парламент и Уестминстърското абатство , като няма да бъде пропусната и кулата Биг Бен. Интериорът ще бъде не по-малко забавен и също по този начин тематичен, като някои от стаите ще бъдат с дизайн, дело на самия Бекъм .

Sands China reveals gaming and non-gaming features of The Londoner Macao https://t.co/D6RcGZlmN2 pic.twitter.com/iqup0Dns0o
— Campbell McLean (@Campbell8McLean) May 9, 2019
Бившият футболист, който е роден в Лондон, желае да придвижи силата и духа на своя град в Макао, където също много му харесва. За да успее да осъществя фантазията си, той разчита на куп експерти в разнообразни области. Най-важно за него обаче е обслужването и подсигурява, че то ще бъде на най-високо равнище, написа Daily Mail.
 Дейвид Бекъм, Кортни Кокс,
Дейвид Бекъм и Кортни Кокс в едно джакузи

Много е горещо тук

В хотел The Londoner ще има португалски и китайски ресторант. На територията на хотела ще се намира и Gordon Ramsay Pub & Grill , в който ще се оферират обичайни британски ястия по рецепта на известния готвач.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от GENTLEMANS COFFEE (@gentlemanscoffee) на Окт 20, 2019 в 11:50 PDT

Бекъм и Рамзи са положителни другари от повече от 10 години. Като двама от най-известните британци, те постоянно се засичат по събития, само че срещите им надалеч не се лимитират до тези. А скоро наподобява ще са в ролята и на бизнес съдружници.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР