Тази седмица чухме много нови песни и то коя от

...
Тази седмица чухме много нови песни и то коя от
Коментари Харесай

5 нови песни от седмицата

Тази седмица чухме доста нови песни и то коя от коя по-добри. И макар, че сме ужасно впечатлени от множеството, сред които безспорно попадат " Reasons I Drink " на Аланис Морисет и " This Love " на Камила Кабейо, взехме решение петъчната ни селекция да бъде коледна.

Причината се крие освен в явните ни пристрастия към наближаващите празници, само че и фактът, че от ден на ден реализатори започнаха да пускат коледни части.

Тейлър Суифт не устоя на коледния дух и зарадва почитателите си с празнична ария. Суифт разкри, че е написала парчето напълно неотдавна, само че е решила да го пусне бързо, тъй като да изчака до идната Коледа, би било необичайно. " Christmas Tree Farm " е едно връщане на певицата към коледните ѝ мемоари.

Ели Голдинг също ни приготвя за празниците с ново парче. Певицата показа своя къвър версия на коледната ария на Джони Мичъл " River ", като показа, че една от аргументите да желае да се занимава с музика, е точно вдъхновението от работата и творчеството на Мичъл.

Неочаквано за нас, само че даже Green Day, завладени от коледния дух, пуснаха тематична коледна ария. Следвайки страхотното си осъществяване на Американските музикални награди и предшестващи 13-ия си студиен албум Father of All Motherfuckers пънк рок бандата след три години публично издаде " Xmas Time of Year ".

Коледа не подминава даже и Робин Шулц. Той ни показва празнична версия на своя шлагер " Speechless ", зареден с коледни страсти. Любимите ни вокали, поверени на изгряващата финландска певица Ерика Сирола, в комбиниране с коледното звучене, ни пленяват през цялото време.

Завършваме с Лиъм Пейн, който през днешния ден, 6 декември, пусна първия си независим албум LP1. От него ние си избрахме едно парче, което умерено може да мине за коледно, най-много поради заглавието " All I Want (For Christmas) ", тъй като това е всичко, което Лиъм желае за Коледа. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР