Тази седмица „Черешката на тортата“ продължава да предизвиква сетивата на

...
Тази седмица „Черешката на тортата“ продължава да предизвиква сетивата на
Коментари Харесай

Традиционна кухня и интересни предизвикателства в новата седмица на „Черешката на тортата“

Тази седмица „ Черешката на тортата “ продължава да провокира сетивата на феновете с вкусни ястия, примесени с артистичност, рими и доста смях, а началник Манчев връща участниците в предишното.

Първи хазаин тази седмица е емблематичният артист Христо Кидиков. Той се приготвя за вечерята с артикули лично произвеждане и невероятни предписания, излъчени от генерации.

С огромно предпочитание и усърдие на масата поставя няколко предястия, за главно - свински карета със сметана, а десертът, който е приготвил, смайва всички. Вечерта минава в сладки приказки и забавни истории от живота на Христо Кидиков.

Във вторник ще надникнем в уютния дом на Мариана Попова, където твори в кухнята типично българска вечеря. Тя включва домашна туршия, айвар, маринован чесън и капама, а десертът е присъщ за наближаващите празници – ошав.


Домакинята споделя за забавни моменти в живота си, а един от участниците напълно ненадейно става част от изненадата на вечерта.

Третата вечер менюто е още веднъж от обичайна българска кухня, само че този път сътворено от прелестната русокоска Ева Веселинова. Въпреки че предходната вечер Мариана бе поставила на трапезата капама, Ева взема решение да рискува и да сервира „ капама но Ева “.


Предястията на масата са типично български, а десертът е реване. Грижовната стопанка съумява да накара всички да се усещат като вкъщи си.

В четвъртък в своя дом звездните посетители посреща страхотната Мира Добрева. С доста предпочитание тя подготвя богато празнично меню, като е помислила по какъв начин да задоволи вкусовите желания на всеки от компанията.


Трапезата е отрупана със сарми, смилянски фасул, присъщия за нейния роден край пататник, а десертът, който сервира, е същинско предизвикателство за един от гостите. Завършекът на вечерта ги придвижва в наближаващия празник Коледа.

Честта да закрие кулинарната седмица се пада на артиста Бойко Кръстанов, който с щипка артистичност подготвя превъзходна вечеря. Той изумява гостите с кулинарните си качества и им сервира свежа салата, шкембе с гъби кладница и главно ядене от сьомга.


Бойко разкрива повече за себе си и част от забавните моменти по пътя в своята специалност.

Как ще се оправят участниците със седмичното предизвикателство, сложено от началник Манчев, и кой от тях ще грабне плакета, гледайте в новите епизоди на „ Черешката на тортата “ всяка делнична вечер от 20.00 ч по NOVA.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР