Тази седмица , че Google праща поредния си амбициозен проект

...
Тази седмица , че Google праща поредния си амбициозен проект
Коментари Харесай

Служителите на Stadia не знаели за намеренията на Google

Тази седмица, че Гугъл праща следващия си упорит план в забвение. Така, както през годините го е правил десетки хиляди пъти. Все отново, от компанията увериха, че ще употребяват основаните от тях принадлежности, технология и опит в хода на развиването на Stadia за своите други услуги и планове.

Закриването на клауд гейминг услугата не е изненада за мнозина, защото репортажите за проблеми в офисите на Stadia не бяха един и два. Най-малкото една основна част от тази услуга не функционираше, както си показва средностатистическия геймър, тъй като представете си какъв „ Netflix за игри “, би била Stadia, в случай че би трябвало да си закупувате всеки филм, който гледате в Netflix. Но всичко това, което е довело до края на Stadia е обект на различен разбор. В материал от 29-ти, 9to5Google разкрива какъв брой груба може да е една корпорация. Изглежда, че новината за закриването на Stadia е пристигнало изведнъж освен за инцидентния фен, само че и за хората, работещи по платформата.

Потребител на Reddit разкрива, че компанията уведомила чиновниците за своето решение едвам 45 минути преди да го разгласи авансово. 9to5Google сверяват въпросната информация с няколко свои източника и удостоверяват валидността ѝ. Шефът на Гугъл просто разпратил имейли до чиновниците със известието, че той би трябвало да им показа „ някои значими вести “.

„ Подробностите са добавени във вашия календар. Това ще е среща, която ще се организира само виртуалнно, тъй че се чувствайте свободни да се включите оттова откъдето работите през днешния ден. С най-хубави пожелания. Фил “, гласи част от текста на писмото. Четейки за това държание на Гугъл човек няма по какъв начин да не се сети за кино лентата „ Кръга “ по книгата на Дейв Егърс. Според 9to5Google ориста на чиновниците на Stadia ще е евентуално да бъдат разпределени в други отдели и звена на компанията, само че както и разяснява Кайл Брадшоу от медията, специализацията им (видеоигри) евентуално ще направи предизвикателство един сходен ход.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР