Тази седмица App Store на Apple ще навърши 10 години.

...
Тази седмица App Store на Apple ще навърши 10 години.
Коментари Харесай

10-те безплатни приложения, останали най-дълго на върха в App Store

Тази седмица App Store на Apple ще навърши 10 години. По тази причина взехме решение да ви срещнем с 10-те приложения, които най-дълго време са се задържали на върха по сваляния във виртуалния магазин.
Правим значимото конкретизиране, че в класацията попадат единствено безвъзмездни приложения. За класацията се постара компанията Sensor Tower. Тя включва най-теглените безвъзмездни приложения в Съединените щати от 2010 година насам.
Pokemon Go – 29 седмици


Приложението, превзело даже България, евентуално още е част от много мобилни устройства. В Съединени американски щати Pokemon Go прекара цели 29 седмици като най-сваляна безвъзмездна апликация.
Temple Run – 30 седмици


Любовта към лабиринтите и приключенията постоянно е била част от геймърите. Може би и затова Temple Run прекара 30 седмици като №1 в App Store.
Slither.io – 34 седмици


Вероятно не дребна част от вас помнят известната игра със змията на старите компютри. Дали от носталгия, или по друга причина, само че Slither.io се радваше на върхова позиция цели 34 седмици.
Minion Rush – 36 седмици


Миньоните не пропуснаха да пленят детското схващане във всяка част от света. Апликацията Minion Rush пък се задържа на 1-во място във виртуалния магазин на Apple 36 седмици.
Snapchat – 37 седмици


Вероятно известността на тази обществена мрежа може и да понамаля, само че без значение от това Snapchat си остава много прочут. Всъщност като водач в App Store приложението прекарва 37 седмици.
Draw Something – 38 седмици


Ако харесвате изкуството, то несъмнено най-малко един път сте се докоснали до Draw Something. Приложението беше най-сваляно измежду безплатните в Съединени американски щати цели 38 седмици.
Trivia Crack – 66 седмици


Дали с цел да тествате самите себе си, дали с цел да натриете носа на приятел… Любопитното приложение Trivia Crack се оказа на милиони мобилни устройства. Неслучайно се радваше на лидерско място в App Store и 66 седмици.
YouTube – 107 седмици


Едва ли когато някой ви попита за уебсайт за видео, ще се сетите преди всичко за различен, с изключение на YouTube. Дали в App Store, или другаде, това е приложение, което неизбежно ще се радва на интерес. На върха в магазина на Apple то прекара 107 седмици.
Bitmoji – 109 седмици


Може би ненадейно, само че в тази ранглиста Bitmoji сграбчва сребърните медали. Апликацията се оказва най-теглена цели 109 седмици.
Фейсбук Messenger – 217 седмици


На процедура това са си цели 4 години. Толкова дълго време Messenger на Фейсбук се радва на лидерското място в App Store.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР