Тази събота в Hell’s Kitchen България от 20:00 часа по

...
Тази събота в Hell’s Kitchen България от 20:00 часа по
Коментари Харесай

Hell’s Kitchen България предизвика участниците с кулинарни приключения в Копривщица

Тази събота в Hell’s Kitchen България от 20:00 часа по NOVA феновете станаха очевидци на задача, която сложи участниците освен отвън удобствата на професионално оборудваната кухня, само че и напълно отвън зоната им на комфорт. В Копривщица двата тима приготвяха храна в караваните на Hell’s Kitchen България, като готвенето на колела се придвижи на вечерята в ресторанта благодарение на новата облага в кухнята на Ада - Шефмобила.

Шеф Ангелов „ отвлече “ готвачите си в един от най-забележителните градове, съхранили българската история – Копривщица, където упражняваха постигането на синхрон с игра на национални танци и се радваха на ненадминатите готварски умения на баба Пена. Предизвикателството стартира със независимо систематизиране на позициите в караваните, при което един участник от всеки тим трябваше да сервира въстаническото меню на копривщенци. Неоправданата убеденост на Юра в приготвянето на гьозлемета беше пречка за тима на Червените, само че това не им попречи да сграбчен успеха под носа на Сините.

Малко преди вечерната резервация, началник Ангелов деликатно изслуша двете оферти за номинации от Синия тим, които подсигуряваха присъединяване на Димитър и Емил в елиминационната борба. На вечерята Мариела и Мартин получиха привилегията да ръководят шефмобилите измежду гостите и да подготвят техните ястия, директно пред очите им. Паника обзе „ лицето на ресторанта “ Мартин пред VIP гостите, до момента в който Мариела изцяло владееше положителното въодушевление на своята VIP масата.

С първите поръчки започнаха да хвърчат и първите тигани. Недопустимите неточности на Денислав предизвикаха шефа да го отпрати неотложно в общежитието. Вечерта напредваше, а температурата в Червената кухня само се покачваше, което докара до повишението на звук от страна на Виктория на своя съименник - началник Ангелов. Всички от тима на алените куртки последваха съотборника си като се изключи Мариела, чиито усърдие и изпълнителност бяха оценени. Хаосът на станциите при Сините беше овладян в точния момент. В резултат на отборната игра, положителната връзка и усърдната работа мъжкия тим сполучливо издаде всички поръчки за масите си в ресторанта, което респектира шефа.

Посочените отговорни за неуспеха в Червената кухня бяха Денислав и Юра, само че шефът не подмина с лека ръка неуважението на Виктория към него. Това избави Юра от номинации, а престилките с цвета на разпален фитил облякоха Денислав и Виктория.

Емил или Димитър, Виктория или Денислав ще съумеят да защитят мястото си в кулинарното съревнование? Представител на кой тим ще е първият избавен от изпъждане? Кои ще са новите кандидати за премията в кулинарното съревнование? – разберете в идващия епизод на Hell’s Kitchen Bulgaria неделя вечер в 20:00 часа по NOVA.

Следете всичко за Hell’s Kitchen Bulgaria на и на риалити формата.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР