Тази събота, в 11:00 ч., в студиото на COOL…T ще

...
Тази събота, в 11:00 ч., в студиото на COOL…T ще
Коментари Харесай

Поли Гергушева ще е новата водеща на COOL…T, Петя Дикова излиза по майчинство

Тази събота, в 11:00 ч., в студиото на COOL…T ще звучи “Happy Birthday ” по случай шестия рожден ден на обичаното начин на живот предаване. Празничният ефир ще е финален за водещата Петя Дикова преди щастливото събитие, което я чака, и ще подари на нея и на феновете доста позитивни страсти и вълнуващи моменти, оповестяват от бТВ.

Специални посетители във връзка шестата годишнина на COOL…T ще бъдат най-обичаната екранна двойка у нас Гълъбина и Рангел Чеканови, които ще предложат на водещата цялостен справочник с предписания за фамилно благополучие. В студиото актьорите Албена Павлова и Любомир Нейков ще издигнат и завесата към новия 13-и сезон на най-успешния комедиен сериал у нас „ Столичани допълнително “, който започва на 1 март.

В празничния ден феновете на bTV ще се насладят на автентично балканско преживяване - чаровните музиканти и спечелили в „ България търси гений “ от „ Виво Монтана “ ще изненадат Петя Дикова със специфичен привет за рождения ден. Разбира се, това не е всичко – в типичния за COOL…T жанр екипът на предаването поучава феновете да чакат непредвиденото.

От 9 март, с излизането на Петя Дикова в майчинство, водеща на предаването ще бъде Поли Гергушева, която към този момент 5 години вълнува феновете на bTV с репортажите си на обществена и начин на живот тема. Всяка събота в границите на 60 минути екипът на COOL…T ще продължи да показва без маска и грим най-големите родни и международни звезди и всички най-любопитни вести от развлекателната промишленост и от света на музиката, киното и театъра.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР